Hets och stora skälvan

Man kan onekligen påstå att jag är lagd åt det mer... praktiska hållet, då jag går och köper tre par av samma klänning när dessa reas ut för 99:- styck från att ha kostat 200:- mer, bara för att ha i framtiden. Man lär av sina misstag, och det är hädanefter så jag kommer att göra med samtliga favoriter då de fortfarande finns i lager, för att våga använda dem så ofta som önskas utan att behöva oroas över att de skall nötas ut och bli ett med historien.


Jag låter bli att sova, alltid på grund av ogillandet av uppvaknandet. I stället sitter jag uppe och laddar hem smaklösheter med Onyx, Masta Ace och Xzibit. Det spatserade nyss förbi en hop tjusande rådjur utanför fönstret. Givetvis tillåter min 4000-kronorskamera (en ruttet motsträvig Canon EOS 300D) mig inte att ta bilder på dessa rara hjortdjur då det passar mig utan gör som den själv vill. Nog för att det varken var första eller sista gången jag ser dem här, de har sitt favorittillhåll i närheten, och nog för att jag inte heller är speciellt sugen på att agera nattugglande amatörfotograf. Jag ville bara få chans att klaga över den manick jag trodde var en bra investering, men som visade sig vara ganska kass, och det trots att jag lusläst manualen i ett halvårs tid nu.

Jag har tre saker att slutföra och påbörja idag efter att ha vaknat från den sömn jag måste få ta mig tid till i förmiddag: Argumentationstexten, var jag kom fram till att ämnet dödshjälp skulle vara relativt enkelt då det är något jag har många åsikter om, kortfattad berättelse om valfri grekisk gudom (valde förstås Hera, då hon är den jag har störst kunskap om) + slutscen till den tradiga, fåordiga pjäs vi inte ens hunnit öva till, som jag inte ser fram emot att redovisa om mindre än tre veckor (att spela manliga karaktärer är dessutom något jag har problem att göra). Ingen av texterna skall vara längre än ett A4. Ändå känns det så svårt att få fram ett enda ord, att skapa en god inledning. Jag har ingen erfarenhet av det här. Litet yoghurtöverdraget naturgodis skulle öka arbetslusten, men olyckligt nog även stussen. Det blir till att sitta uppe till gryningen med lepigenen som räddning.

227027-36Utöver det måste jag fortskrida min klagan ytterligare genom att uttrycka mitt ogillande av grillad mat. Skulle under eftermiddagen försöka mig på att vara nyttig och äta gourmetbullar med lök och svamp, men fick inte ned en bit av de kolosande klumparna. Ett mer överskattat tillredningssätt får man leta efter, ty det finns ingen grillolja i världen som kan hjälpa en undan den förskräckliga smak som eldkost besitter. Att folk fortsätter envisas med flottiga grillfester är utom mitt förstånd, men det känns som att merparten uppskattar dessa just för att de förknippas med varma sommarkvällar, kall öl och ledighet, för någon lyx i sig är det ju rakt inte att skjuta iväg en deciliter tändvätska och sticka en pinne över brasan. Det är sådant valborgsmässoafton är till för.

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0