Simpsonsfeber

image161Tog precis hem Simpsonsfilmen från Pirate Bay (tack snälla för och välsigna pirater, både de till sjöss och de skrattretande, porrsurfande datanördarna) och känner mig förväntansfull likt en osnuten telning en vit julaftonsmorgon. Jag vet inte om det är det eller min vinst av ett hekto "kvalitetsgodis" från Kioskpiraten jag ändå inte kommer utnyttja som invaggat mig i en nästan euforisk, förälskad känsla trots regn och supersladdriga armar, men för tillfället känns det skapligt. Tror ni att det beror på konfekten och också vill känna som jag; registrera er på Skraplotto och få fem lotter/dag.

Dagens sysselsättning är självklar: Skapa egna Simpsonsfigurer från Simpsonize Me. Ända sedan jag skapade mitt första South Park-jag för snart fyra år sedan (varför, varför går tiden så fort? varför minns jag?) har jag drömt om att kunna göra likadant med The Simpsons, och äntligen! Till vänster kan ni se mitt undersköna resultat, som dock skulle behöva finslipas en aning med ett lager ojämnt rouge, 20 kilo och ett gäng förtjusande blemmor i pannan.

(Och för den som inte trodde att blondering påverkar ens mentalitet: "Ni bryr er mer om några döingar än min frisyr!", följt av utklampande ur rummet under nyhetssändningen om motorvägsbrons över Mississippiflodens ras tidigare under dagen, var bärgandet av lik fortfarande pågår.)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Självklart, gratis är alltid bäst :)

2007-08-02 @ 20:22:05
URL: http://meredith.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0