8 december - Årets sista inköp


"Samsung S1050 är en liten snygg men teknikmatad kamera för den stilmedvetne hobbyfotografen."

Tänk så lämpligt! Jag är både stilmedveten och hobbyfotograf i allra högsta grad. Konstnärliga bilder intresserar mig inte - allt jag vill är att dokumentera mitt stilla liv med någorlunda bra färgåtergivning. Dessutom erbjuder denna kamera Wise Shot vilket ger stora pluspoäng då jag tillhör dem som alltid tar en bild med blixt för att sedan försöka ta en exakt likadan utan. Förhoppningsvis kommer vi att komma överens då den sägs vara användarvänlig ty teknik är inte min starka sida, vilket är den enda anledningen till att jag hellre köper denna än lägger ned mer pengar på kontroll hos Canon i Linköping och nytt objektiv till min digitala systemkamera. Vem vet, nu blir det kanske till att börja använda Bilddagboken igen. Bäst att låtsas sysselsätta mig med något intressant.

Tyvärr upptäckte jag först efter plusgirobetalning att den inte finns i lager hos Cyberphoto förrän tidigast 13:e december. Fiffig som jag är beställde jag samma kamera som fanns tillgänglig direkt från en annan butik 200 kronor billigare bara några timmar senare och får i stället skicka tillbaka den dyrare vid ankomst. (Ja, det hade underlättat att kontrollera det där litet noggrannare. Inte för att det spelar någon roll då jag ändå kommer få min till som hittat-pris en halv vecka tidigare.) Tänk så glad tomten skall vara över att veta vilka sparsamma barnasjälar det finns där ute! Barnasjälar som precis upptäckt sina första bekymmersrynkor ("fina linjer" om vi, bokstavligen, skall släta över det). Det är den bästa 20-årspresent en flicka kan få och ett av många ting jag kan visa upp då jag står med min S1050 i hand.


Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0