Arsenic and old lace

image132
Denna klänning talade jag om härom dagen, men efter ett sådant gott kap är den värd att nämnas igen med bildbevis på dess skönhet. Tyvärr är H&M inte kända för sin kvalitet och jag antar att plastskenorna ser OK ut i högst en användning till. Därefter böjer de sig efter ens sittvalkar, så kom ihåg; köper ni ett skenprytt plagg härifrån, stå hela kvällen eller håll in magen allt vad som går och låt för guds skull bli att andas!

Och äntligen, äntligen kommer mina minimala hängande bröst till någon nytta. Hade de varit de minsta fasta hade de fyllt ut denna klänning och skapat ett vackert dekolletage och det kommer ju inte på frågan. Ruttnande slamsor som för tankarna till en artonbarnsmor skall det vara (nej, det är ingen överdrift), men jag orkar inte lägga ned mer tid på att klaga. Dåligt mår man i själen ändå, så varför förvärra det med att tala illa om sig själv? Jag har ju åtminstone känsla för fynd och bakning av riktigt fina kakor samt slår ut de flesta jämnåriga i 30- och 40-talskuriosa (bortsett från då det kommer till krig och pengar, vars historia jag inte blir klok på - nej, bespara mig det och ge mig ett vapen att krama och en fylld plånbok att tömma), och det är det ju inte alla som besitter.

Kommentarer
Postat av: Bob

Vilken härlig blogg du har! ^^, Love the dress!

2007-07-16 @ 15:33:37
URL: http://SvartSpets.blogg.se
Postat av: Jenny

Herre! Vilken klänning! Och den finns alltså på H&M?

2007-07-16 @ 16:49:05
Postat av: Lola

Fanns, snarare. Köpte den på slutrean. Tydligen är den slutsåld i de flesta butiker, men kolla absolut upp er med. Det är den värd.

2007-07-16 @ 17:04:37
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Marlene

Du är inte det minsta sugen på att sälja den såhär lagom till nyår?

2007-12-16 @ 13:14:11
Postat av: C

Inte det minsta. Tyvärr.

2007-12-16 @ 18:00:14
URL: http://heartsick.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0