Den onda cirkeln

1. Baka kakor av rester från skafferiet utan undran om vem som skall smaka (det skall jag, men inte mor).
2. Snabbt pressa i mig 60% av de halvbrända småbröden så fort de tagits ur ugnen utan att vänta på att de skall kallna och ge ifrån sig ätbar smak.
3. Skämmas över min föraktansvärda handling, sätta mig på cykeln och trampa.
4. Äta upp resterande kakor i tron om att det inte skall vara lika skadligt som vid det första tillfället, eftersom jag nu arbetat bort sisådär 5%.
5. Skämmas mer över vad jag nyligen intalade mig att tro medan tusentals kalorier infekterade kroppen, och bli för utmattad för att nu försöka åtgärda detta.
6. Gå och lägga mig i soffan, slötittandes på televisionen och somna utan tandborstning.
7. Angripas av fler hål och skapa en tandläkarräkning på x antal tusen kronor.

För övrigt känns det som att det är på tiden att jag lär min handskas med makeup. Jag är trots allt 20 år, och efter att ha sminkat sig regelbundet sedan 14 års ålder (jag räknar inte den 13-åriga kajalöverdoseringen till sminkning) är det pinsamt att man inte ens kan skapa en fin linje längs ögonlocken, då jämnåriga är nyutbildade makeupartister. Fast så har jag ju heller aldrig varit varken konstnärligt lagd eller stadig på handen, men jag skall inte skylla allt på det. Jag har helt enkelt problem med att lägga saker och ting var de hör hemma. Oavsett, så är jag ohyggligt ful hur jag än bär mig åt och ingen maskering/retuschering på jordklotet kan råda bot på det. Mina operationer kommer att gå på närmare 0,5 miljoner. En halv miljon kronor - och här sitter jag och handlar feta kvinnors kläder till fullpris.

Kommentarer
Postat av: Penny

Oh, Venus from Willendorf-statyn. Mitt ex tyckte min kroppsform var så lik statyn så efter det så fick jag heta Venus ett tag. :D
Och du är så jäkla vacker, kvinna! Du ska inte hålla på och må dåligt hela tiden över att du är överviktig, för du har allt på de rätta platserna, du ser helt gudomlig ut.

2007-05-21 @ 20:54:24
URL: http://plussizepenny.blogg.se
Postat av: Lola

Den som ändå hade det. Själv har jag knappt några bröst i jämförelse till min kropp, men om jag inte missminner mig läste jag att ni ville bli plastikkirurg? Eller så har jag helt blandat ihop detta. Jag bokar gärna tid hos er för finslipning då det är dags. :)

2007-05-22 @ 07:36:08
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Penny

jo, visst har du rätt. Plastikkirug/pornstar- that's me! :) Och förhoppningsvis caféägare.

2007-05-23 @ 19:42:09
URL: http://plussizepenny.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0