The Golden Days

227027-39


Jag är inte någon slackertyp (det menar ni inte?), men måste erkänna att jag ibland ser med avundsamma ögon på de som anammat den coolare livsstilen, då jag själv inte tycks kunna bära upp denna. Inför sommaren har jag dock införskaffat ett par plagg att ha de dagar jag tröttnar på min officiella, 90% svarta garderob (som för tankarna till någons gammelmormors dödsbo) och känner mig närmare mitt dämpade, avslappnade jag, som är så fruktansvärt skönt på alla tänkbara vis. Men, som det sägs; det är dyrt att se billig ut.

Å andra sidan, om man väl skall vara i motionstagen, kan man väl ändå vara i dessa med en viss, hip stil? Det skall vara inspirerande att aktivera sig om man vill se resultat, och det är kvällens sanning. Jag är inte den som ger mig ut på spåret iförd trasiga byxor och slitna joggingskor.

Och nu, är det efter ett dygns hungrande dags att leta fram ett lämpligt nattmål som jag bara kan drömma om att hinna arbeta bort innan nästa årsskifte. Sojakorv med bröd, senap och gurka, får duga. Åh, detta sunda leverne! Inte ens är det gott.

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0