You're history

image261Jag har drabbats av vad jag misstänker kan komma att utvecklas till halsfluss och orkar inte göra något trots att jag i övrigt är frisk och därmed rastlös. I stället för att vara på den ambitiösa sidan och städa + promenera + besöka LS vilket jag planerat blir jag liggandes med Extra Drops Vattenmelon (det är kärlek och jag skulle kyssa en padda likt den klämkäcka tjejen från Nicotinell-reklamen om det var enda sättet för mig att få en, för det är givetvis uteslutet att på ett väluppfostrat vis fråga om man kan få en egen pastill att suga på - pang på rödbetan och sexuella trakasserier på kuppen, skall det vara!), lyssnandes på andliga sånger och slöbläddrandes i senaste Allt om Historia som jag så spontant kom på att förlänga min premunation av (med 25% rabatt och medföljande DVD värde 129 kronor - ljuva erbjudanden!). Det blir min första helårspremunation någonsin (för jag räknar varken Bamsemanin för 13 år sedan eller numrena republikanska TIME fortsatte sända från Nederländerna till "Ms. Marilyn Paige" tillsammans med varning på varning om utebliven betalning; till slut blev jag så less att jag skickade dem ett glittrande tomteprytt julkort mitt i sommaren var jag bad dem fara åt helvete och sluta besvära mig med den sketna tidskrift jag inte bett om att få - ungdomens raseri gav resultat) och slår Allt om Vetenskap med hästlängder, även om jag föredrar femmeningarsnotiser framför femsidorsreportage. Idag läser vi om flygardrottningen som försvann, Borta med vinden (1939) samt Marco Polos fantastiska resa. Det positiva med detta är att jag insjuknade under lovets början och kan ge sken av engagemang under mina få skoltimmar nästa vecka, det negativa att jag inte kan slutföra sådant jag annars inte anser mig hinna.

16:45: Kan ni tänka er, så en svagt karamellfärgad gräddklick kan pigga upp! Bloggen har antagit nya färger och kommer hållas rosa fram till och med första december då ni alla skall få smaka på annat. Jag har det mest pampiga tema ni kan tänka er planerat, och i julens mirakulösa anda kommer ett specialinlägg om dagen utlovas: Nedräkning till ett fruktat årsskifte med Haggan, kan det bli bättre? Med henne är ni aldrig ensam. Med henne har ni det aldrig sämst. Nu vet ni vad ni har att vänta. Låt oss fortsätta i väntan på besvikelsen som om ingenting sagts.

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0