Dagens piskrapp: Nilsons sko

Så här ligger det till: Efter lång sökan och väntan fick jag äntligen tag på de efterlängtade skor jag talat om minst tre gånger i min skralt besökta blogg. Jag hämtade ut dem med stor förväntan och fick till min ilska se att de trots att de haft tre par kvar i min storlek i Uppsala, skickat mig butikens provexemplar. Märket och prislappen i skorna är totalt bortskavda. Lädret är sprucket med smutsfläckar, undersidan full av repor och trots att klacken är hel syns det tydligt att de blivit promenerade i. Så mycket för att ha lagt ut 200 kronor extra på postförskott.

Jag är fly förbannad, men vad finns att göra åt saken? Ringa till en butik 90 mil söderut och beklaga mig då de ändå inte kommer att skicka upp några nya? Den unga kvinnan som svarade i telefonen gick in till lagret för att kontrollera om storleken fanns, men skickade alltså ändå det slitna paret. Kunde de inte ha givit något bättre service då jag till och med ringer en stad så avlägsen och så uppenbart är desperat efter att ha tag i dessa (kanske just därför - "vill hon så gärna ha dem kommer hon nöja sig med dessa ändå" )? Jag vågar inte ens inspektera skorna närmare. Jag kommer bara att bli så ledsen när det är denna modell jag sökt i två år.

Dålig stil, Nilson. Jag kommer inte att handla av er igen, av principskäl.

image174

Kommentarer
Postat av: deserie

Självklart att du skall ringa till dem och kräva ett nytt par, det har du rätt till.

2007-09-11 @ 19:31:07
Postat av: Alv

Nej, fy fan! Det är lustigt att det ska vara så svårt att våga ringa, på något sätt tycker jag det är lättare att stövla in och härja men att ringa är fasen läskigare.
Hoppas det ordnar sig.

2007-09-12 @ 10:31:20
URL: http://mandragora.webblogg.se
Postat av: andrea

Nej vet du vad, klaga! Det är riktigt frigörande att skälla på någon, ska du veta. Jag ringer och skäller så fort jag kommer åt, nu senast till arbetsförmedlingen för att de inte kallat mig till möte. Det kändes mycket bra att få trycka till de idioterna.
I ditt fall tycker jag att du ska få ett nytt par skickade till dig, och att de ska stå för frakten. Om provexemplaret är i gott skick är det en sak, men om lädret är sprucket och de är använda är det en helt annan sak.

2007-09-16 @ 00:30:47
Postat av: C

Jag ringde, men det enda alternativet jag gavs var att skicka tillbaka dem då "alla" tydligen var så. Det är skillnad på provsko och provsko. I och med att jag sökt modellen såpass länge behöll jag dem, men fortfarande ursinnig. Otrevlig personal med.

2007-09-16 @ 00:54:57
URL: http://heartsick.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0