Gratis är godast, hälsar Haggan & Buzzador

Jag tillhör en av de buzzadorer som kommit med i kampanjen Grönsakssmördeg från Hälsans Kök. Det skall bli spännande att se vad man kan tillaga med dem. Paj, paj och, pja, vad sägs om litet mer paj eller varför inte en gyllene pirog? Jag som inte ens tycker om sådan föda. Det är lustigt att man sitter och väntar på att få erbjudande om spännande kampanjer och när mailet väl dimper ner i inboxen gäller det mat (förrförra sommaren fick jag nämligen hem tio Center Dark 70% och förra en hel frysbox med andra vegetariska halvfabrikat - inte mig emot då det är extremt dyrt i handeln och det är det i princip enda jag äter då jag är för lat för att tillaga eget; jag har dock börjat göra egna biffar på sistone i ekonomisk, sparsam anda), men det skall bli roligt att testa med tanke på att jag aldrig hade gått och köpt färdigkavlad smördeg.

Medlem kan ni själva bli här. Nu skall jag gå och göra ambitiöst formade kikärtsbiffar och äta med fullkornspasta. Inte på långa vägar tillräckligt för att göra Anna Skipper nöjd, men fortfarande Svenssonnyttigt.

Kommentarer
Postat av: En gammal vän

Jag tycker om din blogg.

2008-04-25 @ 21:02:21
Postat av: C

Tack, gamla vän! :)

2008-04-25 @ 23:31:58
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Nettan

Jag har än så länge fått testa på kexchoklad med apelsinsmak, halstabletter & kattmat. Sen sa jag nej till någon router till datorn..

2008-04-26 @ 10:21:18
URL: http://kinkykitten.blogg.se
Postat av: C

Nettan: Jag fick också ett erbjudande om något alltför high tech så sent som i julas, men då jag inte hade någon aning om vad det var avböjde jag.

2008-04-26 @ 10:33:07
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Wysteriia

hihi ja då var nog mitt paket liiiiite roligare! ;)

2008-05-11 @ 17:14:59
URL: http://wysteriia.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0