Önskelista 2008

Jag blev utmanad av Luella och utmanar i min tur de manade.

Tre hårda klappar
♥  Versace Bright Crystal. Jag erkänner att det till stor del är på grund av den fantastiska flaskan. Doften får tre diamantkorkar av fem möjliga och är således inte det godaste jag sniffat på, men så är jag kanske inte den som skall lukta "mjukt, friskt och glamouröst". Jag har ju en idé om att jag både ser ut att lukta som och faktiskt även luktar kodynga.
♥  Clinique Pore Minimizer Instant Perfector eller Dr Brandt Poreless Pores No More. Jag är trött på att gå runt med en hushållsost med extra många hål på näsan och behöver något som fyller ut porerna så att sminket ser jämnt och fint ut.
♥  Smycken. Jag älskar smycken, men är för sparsam för att köpa dem själv eftersom de är små och överflödiga.

Tre mjuka klappar
♥ En svart quiltad oversize-väska. Jag hatar mig själv för att jag inte köpte den jag planerade och drömde våta drömmar om från Marc B. Nu är den slut och ja, jag grät av ånger. Det var den perfekta väskan perfekt för alla tillfällen.
♥ Mängder av klänningar från andra sidan atlanten. Priserna är överkomliga, men inte tillkommande frakt och tullavgift.
♥ Fettransplantation under ögonen, det enda stället på min kropp som inte är späckat med späck.

Tre viktiga klappar
♥ Att jag efter årsskiftet verkligen ger en ny livsstil en ärlig chans då det är min framtid det hänger på. Det vill säga övervinner sockerberoendet, går ner i vikt och pluggar i stället för att fylla i önskelistor då man borde göra det eller sova.
♥ Att allmänheten börjar leva litet mer för andra, det vill säga inte bara ser till sina egna egoistiska behov och lägger ifrån sig hela den patetiska "så länge jag själv mår bra"-attityden. Världen kretsar inte kring dig och dina närstående. Inse det.
♥ Att fler gör en god gärning i jul och hjälper WSPA att rädda gathundar och andra djur från misshandel. Djuren som lever i vårt samhälle är helt beroende av hur vi behandlar dem. Att skänka en femtiolapp har alla som har råd med internet eller att "fyllekäka på Max" råd med.

WSPA

Kommentarer
Postat av: Heidi

Jag tycker inte så mycket om Bright Crystal, gillar mer den första som bara heter Versace.

2008-12-19 @ 23:29:13
Postat av: Cecilia

Heidi: Är inte heller så mycket för den, men flaskan är helt oemotståndlig och jag en sucker för allt med bling (det var därför jag köpte en pimpcup :P). Bara Versace har jag dock inte luktat på. Vilken är din favoritparfym?

2008-12-19 @ 23:33:00
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Eva

bra blogg!! Ville bara säga det! Godnatt!

2008-12-19 @ 23:55:55
URL: http://eva.blogg.se/
Postat av: Anna

Hahaha den där grisen skulle jag behöva ;D Förresten funkar den inte på dig eller eftersom du säljer den? hihi

2008-12-20 @ 00:30:34
URL: http://luella.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Anna: Jag vill inte ha den bara, så den är oanvänd. Men nej, en grymtande gris stoppar inte mig eftersom jag tar ut batterierna och går på maten ändå. Jag behöver snarare avskräckande bilder. Måste ta en bild av mig själv bakifrån någon dag, så jag kan äcklas och lämna kylen i fred.

2008-12-20 @ 00:51:31
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Heidi

Flaskan är fantastisk! Men den är rätt omöjlig att hålla i och försöka spruta med, tyvärr.



Jag gillar dessa parfymer: Armani - Diamonds (och den efterföljande diamonds-parfymen, vad den nu heter? Den lite guldigare), Paul Smith - Extreme, Stella McCartney - Stella in Two: Peony, Gucci - Gucci II, Versace EdP och Dior - Shine. Bland andra.



Finns ingen röd tråd, haha. Jag har nog ingen favorit, direkt. Växlar gärna mellan dessa. Även om jag själv bara, av de nämnda, äger Dior-, Stella- och Armaniparfymen.



Vilken är din? Dras du mer till något, ex blommigt? Syrligt? Jag gillar nog syrliga mycket, förresten. Nu när jag tänker efter.

2008-12-20 @ 20:04:29
Postat av: Fia

Hej!

Tänkte bara säga att jag testat Dr Brandt Poreless Pores No More! Den funkar sådär! Kanske inte toppenbästultamegabra men helt ok! Så nu vet du det ;)

2008-12-20 @ 22:25:46
URL: http://www.fielian.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Heidi: Jag har faktiskt inga favoritdofter. Så fort jag använt dem ett tag förknippar jag dem med något som sedan blir negativt och jag får hitta en ny tillfällig favoritdoft. Diamonds däremot tycker jag mycket om, antagligen för att jag inte äger den och inte har så mycket att förknippa den med. ;)



Fia: Om den bara är OK är jag mer än nöjd då min grovporiga hy utgör en katastrof.

2008-12-24 @ 01:29:32
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Nostalchic

Det är en av mina favoritdofter däremot, jag älskar den och önskar mig en i julklapp vilket jag misstänker att jag inte kommer att få:(

2008-12-24 @ 13:28:30
URL: http://beyondsizes.wordpress.com

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0