Spegel på väggen där, säg vilken färg mina grisögon är


Man vill alltid ha det man inte hade turen att födas med. I mitt fall har jag melerade ögon med en spännande men ack så tråkig mix av grönt och grått, olika mycket framträdande beroende på ljussättning. Jag skulle inte tacka nej till samma gröna färg jag får då jag är svullen och rödgråten, men det känns litet väl mycket drama queen (inte helt olikt mig) att gå omkring och pressa fram onda minnen för att få rätt ögonfärg.

Något jag däremot inte kan få på naturlig väg är bruna ögon och hur desperat jag än må bli mot slutet då blont hår, solbrun hy och mörka ögon är snyggt som få tänker jag inte droppa hobbyfärg i ögonen. Då är fargadelinser.com ett bättre alternativ. Där finns något för de flesta ögonfärger. Jag har testat flera färgade linser förr men har alltid sett ut som en alien då linsen vandrar runt i ögat (antagligen för att mitt öga är vanskapt liksom det mesta på min kropp), så nu sätter jag hoppet till populära Colorblends Brown i stället, som består av tre olika melerade färger, för ett naturligt brunt resultat.

Kommentarer
Postat av: Anna

Bruna ögon är fint :)

2008-12-15 @ 21:10:45
URL: http://luella.blogg.se/
Postat av: Anonym

undrar om det var det märket jag hade....kanske

2008-12-15 @ 21:35:14
Postat av: Emma Amelie

om jag inte var "begåvad" med så torra ögon skulle jag skaffa blåa linser (min egna blask-gråblå färg är inget att skryta med direkt).



min första tanke idag då jag såg dig uppe i mattesalen var "nämen, vad trevligt att stöta på en fellow bloggerska irl" och min andra tanke var "åh nej jag borde ha piffat upp mig så jag hade sett mer representabel ut". haha.

2008-12-16 @ 03:16:27
URL: http://emmaliine.blogspot.com
Postat av: Anna

mina ögon har också olika färger ibland, jag hävdar med bestämdhet att de är gröna, men en kompis till mig påstår att jag har gula (!)ögon (låter jättesnyggt va?), men fördelen med våra ögon är väl just att de får snygg nyeans när man är rödgråten, det gröna kommer fram så fint då :D

2008-12-16 @ 08:21:43
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/index.html
Postat av: Emma Amelie

Jaså, värt att undersöka!



Haha vi verkar båda lida av liknande issues ang att stöta på folk ostylade. Men är ju verkligen alltid så, man vill visa upp sig från sin bästa sida. Vissa dagar skulle jag vilja ha en osynlighetsmantel a la harry potter (typiskt mig att komma med töntiga harry potter referenser..hah) så man kunde gå på ica utan att skämmas!



Provet gick nog..jadu..jag hade 4 uppgifter och det tog mig två timmar. Svarade på dem iaf. Var en mvgprövning i matte c. Har ju ganska lätt för matte men ja, får se helt enkelt.

Märkte inte ens då du gick, jag är så sjukt koncentrerad då jag räknar.

Var det slutprov du gjorde typ? Om du tycker matten på komvux är jobbig skulle jag rekommendera att du läser den typ separat någon gång. Är mycket lättare att ta in matte om man kan fokusera mer på den och inte behöver vara så splittrad.

2008-12-16 @ 17:27:17
URL: http://emmaliine.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Emma Amelie: Alltså, min högsta önskan är ta mig fasen en osynlighetsmantel, fast vi kan ta dem ur Mio min Mio i stället för Harry Potter, så blir det inte lika töntigt. :D



Jag tycker sådant alltid skall hända: De få gånger man orkar klä upp sig litet extra, träffar man ändå aldrig på någon. Det är när man är flottig och svettig och svullnare än vanligt med dåligt smink man prompt skall råka stöta på den där ofränden, besattheten eller gamla klasskamraten man inte sett på år och dar och hade klarat sig utan att se med.



Nej, jag gjorde första delprovet. Resten har gjort slutprovet nu, så det känns för jävligt. Jag borde göra det (får dock inte tid förrän nästa vårtermin då, och det är litet surt, men man kan ju jobba och ta en mattekurs samtidigt), för det fungerar inte att avsätta litet tid åt matten för min del då jag lider av någon pseudodyskalkyli (det enda som skiljer mig från de äkta är att jag kan klockan och vet att 70% rea är något bra, men att 15% är skit samma).

2008-12-16 @ 17:51:43
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Emma Amelie

Jag kanske skulle ta och kombinera mitt intresse för vetenskap och för mode och uppfinna en..haha..får man nobelpris för det tror du? Haha.



Det där är så sant, var är alla människor de dagarna man är lite snygg för en gångs skull? Jag har typ gett upp, går jag skolan ser jag ut som ett spöke för det mesta.



Alltså jag lider med dig ändå, att plåga sig med ämnen man inte gillar är sjukt jobbigt. Men är ju bara på gymnasiet man måste, sen ska det förhoppningsvis vara över. Men ta matten då du har mer tid då, tror det kommer gå bättre.

Iofs verkar alla hata matte, utom jag och möjligtvis min mattelärare. Jag kan helt ärligt säga att jag tycker matte är intressant och spännande (fast bara om läraren är bra). Bara en sådan grej att 0 delat med noll kan bli typ 32 tycker jag är hur fantastiskt som helst.



Jag har tagit igen mina poäng så jag kan få slutbetyg nu om jag vill, men ska inte ta ut det ändå. Måste ju spendera iaf detta halvår + ett litet tag till med att läsa naturvetenskapliga ämnen så ja, lika bra att bygga på typ.

2008-12-16 @ 19:47:43
URL: http://emmaliine.blogspot.com
Postat av: sandra

HAHAHA! älskar din rubrik. jag var tvungen att skratta rätt ut. mowahahaha!

Postat av: sandra

gröna ögon är finast.


OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0