Crunktastic!


 
T-shirt från Merch Direct, $12, står för en av den kommande veckans outfits. Jag som aldrig använder t-shirts kunde inte motstå denna. Det är humor på hög nivå för billig penning. (På bild tillsammans med tjusiga hängselkjolen jag äger fyra identiska av vilket är tur då de är nära på söndernoppade efter fem tillfällen. Synd på en skön modell.)

Självfallet har min tee ett intelligent ledmotiv med tillhörande konstnärlig video.

 

Låten är sporrande till max (och innehåller fler "niggas" än någon annan) och videon en av hans bättre, ty här finns en historia, färgerna är rentav snygga och när han springer tillräckligt fort blir han nästan söt. Ur ett feministiskt perspektiv känns det även som att de sekundmedverkande kvinnorna presenteras på ett mer jämlikt vis än normalt: De är för ovanlighetens skull sexiga utan att ha baken i någons skrev. Det gillas skarpt av haggan som ger "Real Nigga Roll Call" fyra solglasögon med extra mörkt glas av fem.


Kommentarer
Postat av: PUSSYDOLL

Ja modebloggar är väl något av det segaste som finns. Särskilt också, som du sa, att dom gör allt för att komma under "Mest aktiva". Sitter på sin blogg typ hela sin vakna tid, pinsamt! :s Hm, tror iaf inte att dina ben ser ut som fish-nets benen. ;d

2008-02-10 @ 18:23:44
URL: http://pussydoll.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: menar de, usch amy är för liten :P

2008-02-10 @ 19:31:24
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Malin

Jo det är jätte dyrt att ta körkort, och är själv student som nyss flyttat hemifrån så det tär på ekonomin men är lätt värt det nu när man är klar och slipper lägga en förmögenhet på att åka buss :P

2008-02-10 @ 21:02:55
URL: http://brokenspirit.blogg.se
Postat av: Emelie

kanske det, men snygg en i såna fall :D

2008-02-10 @ 21:59:40
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: deserie.

UNDERBART :D

2008-02-11 @ 06:24:09
Postat av: michelle

svar: ja hoppas du har rätt :)

2008-02-11 @ 08:24:13

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0