(ingen rubrik)


Idag infaller veckans långsammaste dag, men jag skall inte klaga med tanke på att åldrandet sätter igång ordentligt efter 20 fyllda. Jag har sett min första rynka och har valt att omvända väntan till något positivt. Att det som följer efter den inte är lyckligt må så vara - man har i alla fall hunnit med många suckar på vägen. Det kommer en dag då andningen inte räcker till för att dra dem.

Nu skall jag dricka varm choklad (vilket jag gjorde för första gången på flera år i helgen vilket inspirerade mig till ett helt nytt sätt att svulla; nu kan jag inte tänka på annat än alla sätt som finns att variera det på!) och titta på tecknat innan jag - förmodligen någon gång sent i kväll - försöker komma på något att skriva om i den text som skall lämnas in senast torsdag (vilken tur att man är förberedd), och eftersom alla vet att choklad är en dryck och inte godis kommer man undan med det en måndag. Senare måste jag dock röra på fläsket och inte bara säga att jag skall göra det för att framstå som hurtbullen jag aldrig kan bli.

Kommentarer
Postat av: deserie.

Så märkligt. Även jag upptäckte nöjet i varm choklad i helgen och har nu, denna måndagseftermiddag, förtärt två koppar redan ;c

2008-02-11 @ 15:11:14
Postat av: Malin

haha oj jösses :D allt bra annars?

2008-02-11 @ 16:47:19
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: C

Egentligen tycker jag att varm choklad smakar lika illa som kaffe (jag och varmdryck...), men ändå kände jag verkligen behovet av det - kanske enbart för att jag vet hur onödigt det är? Det är litet som med mackor med riktigt mycket dressing; fastän att de med litet är lika gott vill man hellre ha den som det dräller av det från.

2008-02-11 @ 19:08:25
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Mickan

Mm... Vad gott med varm choklad. :)

Tack så mycket. :) Det är sant. Bakar man något så måste man ju smaka på det också. :P

2008-02-11 @ 20:36:20
URL: http://angel-like.com

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0