Lämlar & blå laguner

Tummen upp för de käcka tumvantarna och det utkletade sminket!

Det är bara att konstatera att blaskig Fruktsoda inte är ett gott sätt att inleda kvällen på, och då får drinken vara hur grann den vill. Skall börja göra mig i ordning innan kvällens galenskaper tar vid. Något festhumör är jag inte på då jag är relativt nyvaken, men desto gladare åt att få åka isrutschkana då natten nått sitt slut. Jajjemen, jag är barnslig så det förslår.

På med bekväma kläder, partylåtarna och in i dimman. Jag tillhör de få som inte klär upp extra sig inför krogbesök och det förstår jag inte; det är både mörkt och svettigt och man syns aldrig så litet som där, och skulle man mot förmodan göra det är det lyckligtvis ingen som minns en dagen efter då folk idag har för vana att dricka tills minnet slås ur dem.

Uppdatering 03:00: Nej, jag ger inte mycket för Magma och deras besökare. Efter en och en halv timme gick vi till stadsparken och avrundade där, med goda resultat från en kamera. Nu är jag enbart hungrig och skall avsluta natten med potatissallad. Ingenting smakar så ljuvt som det efter ett visst alkoholintag (som i sin tur smakar pest)

Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

Hehe, ja precis.

2008-06-01 @ 15:10:23
URL: http://rodeback.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0