Tips för dem det berör:

När melodramatisk melodramatik irriterar kanske man gör sig bäst i att hålla sig borta från det i stället för att besudla sina vackra ögon genom att läsa och till råga på ta sig tid att kommentera den stinkande skiten.

image343

Kommentarer
Postat av: Danni

Kunde inte hålla med mer :/

2008-02-21 @ 19:49:24
URL: http://miumiu.blogg.se
Postat av: Anonym

Dramatik kan vara trevligt, men ständig negativ, morbid, självförnedrande fördömande är bajs. Men det är ditt liv och ditt val. Man ska ju faktiskt inte bry sig så jävla mycket. Fast du skriver för bra för att man ska kunna sluta läsa

2008-02-21 @ 19:57:24
Postat av: Anonym

Ps. förlåt om du tog illa upp. Du skriver inte bara melodramatiskt skit. Jag ljög.

2008-02-21 @ 19:59:00
Postat av: Cec

Jag tar illa upp med tanke på vem det kommer från, även om jag vet att ni inte menar något illa.

Miserabelt självömkande är inte något jag sysslar med till vardags: Även jag stör mig gravt på människor som är negativa av vad man såklart tänker är "ingen anledning", men så länge de inte tynger ner mig är vad de skriver i deras dagböcker deras ensak. Det är därför jag skriver om det här och med glädje håller det borta i sällskap av andra. Varför tror ni att jag känner mig illa till mods av att bekanta läser min blogg? Jag vill helst inte att de skall veta hur jag egentligen mår och få en bild av mig som inte representerar mig som person utan min psykiska ohälsa. Folk ser helt enkelt inte på en på samma sätt om de plötsligt får veta att man har "problem".

Problem har dock alla, varför jag inte riktigt ser varför man skulle begränsa innehållet i sin dagbok till de positiva sidorna av livet för att ens negativa, som man förmodligen behöver bearbeta mest av allt, irriterar någon annan. Detta är min tillflyktsort; det råkar till och med vara en del av bloggtiteln. Varför skulle jag inte tala om jag är uppriktigt ledsen då jag är det i den?

2008-02-21 @ 20:59:33
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Malin

me tooo, blev tjockning ikväll, så imorrn blir de avsmalning haha

2008-02-21 @ 23:31:37
URL: http://mahlinglica.blogg.se
Postat av: Malin

haha :D tack så mycke ;) ja gillarn

2008-02-21 @ 23:32:11
URL: http://mahlinglica.blogg.se
Postat av: AndreasAnton

Älska bloggrubriken :D

"En haggas tillflyktsort"

2008-02-21 @ 23:48:28
URL: http://andreasanton.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, förlåt. Jag blir bara en moloken padda då jag läser. Självklart ska du få lasta av dina kval och personliga bekymmer här. Jag hinner glömma bort att det är för dig den finns. Att det är din fristad. Huruvida du inte vill att bekanda icke ska läsa, det tror jag tyvärr inte på, (ty) du är inte blygsam med länkarna hit. Jag hatar (hatar) dock att du förnedrar dig själv. Jag blir ledsen och jävligt förbannad. Du förtjänar det inte. du är för bra. Och uppriktigt förlåt om du blev olycklig.

2008-02-22 @ 00:29:21
Postat av: Cec

Det borde ni eftersom jag säger det. Varför skulle jag ljuga? Jag har nämligen inte kontakt med någon ytlig bekantskap eller luleåbo via internet över huvud taget och det är inte för dem jag finns, så nej. Jag tycker att det är mäkta ohyfsat att följa någons dagbok om man inte ens vågar stå för att man besöker den. Jag vill inte att personer jag träffar på vardagarna skall veta något om mig då jag skäms ögonen ur mig varje gång jag ser att någon från skolan besökt min Helgon, men jag tänker för guds skull inte spendera mina dagar gömmandes från dem för det. DET vore att förnedra sig själv.

2008-02-22 @ 00:53:20
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Anonym

Då ses vi på skolan, Cec.

2008-02-22 @ 01:01:47

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0