Ellos hösten 2008




Ellos höstsortiment som jag ägnat eftermiddagen åt att gå igenom på datorn då jag inte fått min katalog att bläddra i än var ingen besvikelse då jag inte haft några förhoppningar eftersom jag ändå skall sluta shoppa bort mina sorger, men litet tråkigt är det att inte finna något att hänga i granen i höst: Det är ju trots allt den årstid affärerna skall fyllas av skapliga dräkter (till skillnad från sommaren - finns något tråkigare än att handla då?), och man hoppas alltid på att få en liten skymt av det klassiska tidlösa modet.
Jag gladde mig dock åt den pennkjol och tjusiga blus som fanns och klickade hem dem eftersom jag vet att jag skulle ångra mig om de tar slut och jag låtit bli - precis som jag ångrar att jag köper saker så fort de finns i lager för att ha mitt på det torra, och sedan ser dem reas ut till vrakpriser några veckor senare men fortfarande blir liggandes kvar i månader och ibland över ett helt år.

Kommentarer
Postat av: Nancy

Blev inspirerad och investerade i ett par blusar online själv (dock inte på Ellos). Älskar att shoppa online, slippa trängseln i affärer, slippa svettiga provrum och köer. Blusar är senaste besattheten också, har äntligen hittat flera snygga midjeskärp.

2008-07-03 @ 21:15:25
URL: http://negativenancy.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Nancy: Ja, det känns väldigt onödigt att gå på stan och shoppa idag. Det är mycket bekvämare att få prova plaggen i lugn och ro. Det enda dåliga är ifall man behöver dem med kort varsel, men det är ju inte alltid man hittar något i butikerna heller. Vad köpte ni för blusar och varifrån? :)

2008-07-03 @ 21:44:35
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Nancy

Man kan ju kombinera :) Jag shoppar dock väldigt mycket online: böcker, smink, nagellack, kläder, skor, saker till katterna - de mesta är ofta billigt, i synnerhet om man beställer från USA nu när dollarn låg. Inget speciellt, köpte två svarta långärmade blusar från H&M som var på rea, enkla och lite lösa som blir fina att dra in med skärp sedan.

2008-07-03 @ 21:51:36
URL: http://negativenancy.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Nancy: Sant. Det har sin charm att besöka butiker emellanåt, och midjebälte är väldigt snyggt. Det är skönt att de kommit tillbaka och är lätta att få tag på igen.

USA är en guldgruva, fast jag oroar mig alldeles för mycket över tullen. Har fått lämna ett antal hundralappar till tullverket genom åren vilket avskräckt mig litet. Jag försöker att hitta saker inom Europa i stället. Dock har de ju inte alls lika mycket som i USA (brittiska Ebays utbud är under all kritik), och då min engelska inte är den bättre ser jag helst att slippa kommunicera med säljarna (vilket man ju blir tvungen till om problem skulle uppstå). ;)

2008-07-03 @ 21:59:09
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: gummikaktus

jag utmanar dig att sluta klä dig i svart.



Jag hade en period när jag mådde väldigt dåligt, och min moster man, som syslar med färgterapi sa åt mig att sluta bära svarta kläder. Många tonåringar klär sig i svart för att de har ett överskott av energi, coh försöker tona ner det när de kommer in i vuxenvärlden. Han sa att jag numera var i sena tonåren och att jag måste öppna upp för meer energi. Jag skrattade först åt honom, hur kna man föreslå något så flummigt? Men det funkade. efter ett par månader kände jag att det kom långsamt energi, coh att det till slut gick att förändra de konstiga mönstren med hjälp av förändring och energi till att ändra. Jag tyckte det var svårt i början, för mina vänner sa att jag var snyggast i svart, och att jag var rätt tjock och tyckte att jag såg smalare ut. Men idag blir jag rädd för svarta plagg, de behövs inte numera.



pröva, det är värt det.

Från en som tycker att du är helt fantastisk.

2008-07-04 @ 01:39:12
Postat av: Nancy

Jag har klätt mig i svart sedan jag var fjorton och jag har väldigt mycket energi, i synnerhet när jag tränar. Som yngre hade jag dock ingen energi men älskade fortfarande svart. Så yeah, jag kallar det flum a la flum. Angående gummikaktus kommentar. Kunde inte låta bli att kommentera. Har nämligen vänner som försökt sig på färgterapin och well, det gjorde ingen skillnad men det var roande att se hur de försökte.

2008-07-04 @ 12:02:52
URL: http://negativenancy.blogg.se/
Postat av: Herr J

Gud vilka tråkiga kläder! Är det såna man har när man sitter i skinnsoffa och tittar på landet runt?

2008-07-06 @ 01:20:13
Postat av: C

Herr J: 1) Eftersom jag är en så pass färgstark person själv behöver jag inga sprakande attribut - det glänser ändå om mig och inte enbart av svett. Less is more, kallas det visst. 2) Jag betalar inte för skinnprodukter och har inte sett ett avsnitt av det program ni nämner. De gånger jag tittar på TV gör jag det i mjukisbyxor och täcke.

2008-07-06 @ 01:41:22
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: m

Jag tror att det var klokt av er att köpa blusen fort. Tog inte den slut ganska snabbt?

2008-07-16 @ 13:45:06
Postat av: Cecilia

M: Det kan jag tänka mig. Jag skickade dock tillbaka dem då kvalitén var dålig och passformen likaså.

2008-07-16 @ 14:12:47
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0