Where the pigs don't fly, I do

Lagerhaus finns numera i stan och som med allt annat är det roligare att sukta efter sådant som inte kan fås; när något väl finns tillgängligt avtar intresset relativt fort (för andra, menar jag; själv klänger jag mig fast till något slutar andas, även om det aldrig ens har haft den förmågan). Jag betvivlar att det går bra för dem när de redan börjat rea ut saker. Annat hade det varit ifall jag nu levt i min eftertraktade lägenhet och varit i inredningstagen. Hur som helst kände jag för att köpa något efter att ha drabbats av grav åldersnoja när kvinnan på bolaget inte verkade minsta intresserad av min utgångna legitimation, och åkte hem med en förnedrande Diet Piggy som låter för allt vad livet är värt var gång kylskåpet öppnas. Det tråkiga är att det inte ger någon större effekt då jag tidigare under kvällen bakade en halv sats muffins och tryckte i mig med detsamma. Antagligen för att omvänd psykologi är det bästa jag vet: Säger en plastgris i vitt linne åt mig att låta bli dörren kan man ge sig sjutton på att jag öppnar den.
Jag kanske borde placera den där kultingen intill motionscykeln i stället, om det inte nu varit för att den reagerar på ljus och jag omöjligt kan se mot vilken halvmöglig bastudörr jag ändå inte rör mig i becksvart mörker. Alternativt plockar jag ur batterierna, sätter tillbaka dem i min kamera och låter den gå i lag med min tyggris från Biltema i väntan på ett äkta grisbarn. (Låter det suspekt kan jag tillägga för ovetande att min högsta önskan är att nära en talande minigris i stickad kofta vid min barm då jag vet att jag hade gjort en utmärkt grismor när jag till råga ser ut/uppför mig som Miss Piggy, men jag tror vi alla vet att det inte kommer att hända.)

Dygnen är nu officiellt helt omställda då jag "gör kväll" 05:00 (08:00 på helger) för att sedan vakna 14:30. Det vill säga är min vakna tid högst ointressant och jag har ingenting på den att göra. För att spara några sekunder citerar jag det ett år gamla blogginlägget som lika gärna skulle kunna vara skrivet just nu: "Höjdpunkten har kommit att bli att kedjeröka på altanen. Vad är detta? Hur kunde livet bli så här meningslöst?" Ja, säg det den som vet. Höjdpunkten idag var REM-perioden som dödar tiden bäst av allt och så förblir det väl tills något bättre dyker upp.

Kommentarer
Postat av: Anna*

Tack för att du tittade in hos mig! Välkommen tillbaka när helst du vill! Jag gillar din blogg också... återkommer för att läsa och lämna ett och annat avtryck =)

2008-06-17 @ 02:22:10
URL: http://dagensbibelord.bloggagratis.se
Postat av: Nancy

Jag känner igen dygnomställningen, jag gör det också. Jävligt jobbigt då dagar då man måste upp till jobbet klockan halv sju och inte somnar förrän tre-fyra.

2008-06-17 @ 10:47:02
URL: http://negativenancy.blogg.se/
Postat av: Thea

Flaskan är lovely och doften är fantastisk. Mistress, Jasper Conran. Kan verkligen rekomendera den. Den var inte såå farligt dyr heller.

2008-06-17 @ 12:47:42
URL: http://theah.blogg.se/
Postat av: amanda

jaaa, det är jättetråkigt :(

2008-06-17 @ 14:14:19
URL: http://mandz.blogg.se/
Postat av: Kim

Har du varit med som statist i filmen Fyra veckor i Juni?

2008-06-18 @ 12:07:27
URL: http://mammamuuu.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0