Som en hjortkalv, som gasellens tvillingkid

På tal om fotografering hittade jag i natt en almanacka från 1999, som tydligen var menad som en julklapp från en nära släkting/martyr. Och tolv barndomsbilder av sig själv att hänga på väggen (varav den nyaste då var färskare än ett år) är sannerligen vad man önskar sig som känslig 11-åring! Jag älskar att bläddra i andras familjealbum (och utifrån det försöka analysera hur just det påtvingade plagget, den misslyckade husvagnssemestern eller bulan i huvudet kan ha påverkat vilka de är idag, o.s.v.) och infogar två från den tiden jag fortfarande var alldeles bedårande, hade självlockigt hår, enorma två blå och fick presenter för det (det sista jag fick av omnämnd person var en kokosnöt från Willy:s för tre år sedan med motivering; "för att du var söt när du var liten"), trots att jag skrek högre då än nu: Då hade man ju ingen orsak till att göra det, vilket gjorde det hela så mycket charmigare.


Baby got back. Haggan 1988, knappt rengjord från moderlivets vätskor och mer vigolant än i dagsläget.


Murder she wrote. Unga fröken C arbetade flitigare för 19 år sedan än vad hon gör idag. Grunden för mina nuvarande intressen - pråliga klänningar och skrivmaskiner - sattes inte bara omedvetet utan även tidigt. "It all comes back to you" - det finns m.a.o. en uppgift för oss alla. (Lägg märke till min omsorgsfullt uppsatta "bloggtofs".)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du var alltså före din tid (angående bloggtofsen) ;)



Mer barnbilder! Jag älskar också att snoka bland folks gamla bilder, och nya också för den delen.

2008-06-14 @ 11:57:04
Postat av: C

Jenny: Det är helt underbart roligt, speciellt om de till råga har videoklipp från sin barndom, då det inte är alla som har det. :)

2008-06-14 @ 16:48:20
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: linnea

gud vad fin blogg!(Y)

2008-06-14 @ 22:24:54
URL: http://neabrorsson.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack ska du ha :) Gillar din stil som du har på presentationsfotot! Otroligt snygg och stilig blogg också :)

2008-06-14 @ 22:41:51
URL: http://aijdawolfie.blogg.se/
Postat av: elina

hej! vad kul att du vill följa min blogg,

måste bara säga att jag älskar din presentationsbild! Jag hade platinablont hår när jag var 17 och det är verkligen såå snyggt, speciellt med de röda läpparna till, HOT!

2008-06-15 @ 10:26:36
URL: http://tungviktaren.blogspot.com
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Ja jag säger detsamma. Och det är fuskigt att dom som redan är rika får goddiebags trots att dom kan köpa det själv.

2008-06-15 @ 13:53:03
URL: http://ninai.blogg.se/
Postat av: vifsla

Även blommiga pråliga klänningar är väl hett ur modesynpunkt i dag med.

2008-06-18 @ 06:38:39
URL: http://vifsla.blogspot.com
Postat av: Märtzah

Men guuud, pluttiplutt! Jag förlorar mig ofta i bardomens lyckliga dagar genom att kolla i alla fotoalbum vi äger. Min man tycker dock inte alls att det är lika roligt - "Men vadåååh, du har ju sett i det där albumet nyligt", han är helt enkelt född i farstun. Dock tycker han att jag var söt som liten (tur det!) och vill väldigt gärna ha ett barn med likadant utseende.

2008-06-18 @ 18:33:04
URL: http://[email protected]

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0