Biljetterna är bokade!



Biljetterna är bokade och betalade! Jag hade helst sett att få åka på fredagen, men missar i stället torsdagens två lektioner då det knappt fanns några platser kvar på tågen senare, som för övrigt kostar mig mer än flyget. Åker 10:50 från Kallax och är framme 12:10 på Arlanda. Det blir två timmar i Stockholm på ditresan och tre på hemresan. Nu hoppas jag att jag hittar något att fördriva den tiden med inom gångavstånd till centralstationen, och att jag är klok nog att inte dra med mig en alltför stor väska då jag känner på mig att packningen kommer utökas, och det är jag ju: Eftersom vi kommer befinna oss i Kronoparken spelandes spel och tittandes på film en hel vecka (och jag för mig själv med marsvinen större delen av den tiden då andra arbetar/studerar) med undantag för några bussresor behövs inte speciellt mycket (och denna gång slipper man duscha och gå på toaletten i en ruggig, ofräsch barack på gården, tack och lov). Batterier är prio ett då jag kommer att fota hellre än bra med min skräpkamera som aldrig förr.

Jag har inte rest på länge och det känns väldigt skönt att få göra ett avbrott i vardagen och träffa min syster jag delar så många tokiga minnen och interna skämt med ("Anitas tofs!"). Med henne behöver jag inte ens låtsas vara trevlig. Jag behöver inte bevisa något utan får vara hur galen eller sluten jag än vill. Vi kompletterar varandra så bra och utöver gångerna vi grälar (de är många) har vi aldrig tråkigt ihop. Inga band är som systerband - se bra på Graaf.

Jag får bara fler och fler uppskjutna uppgifter på mitt samvete och har dessutom ett prov denna vecka, och jag svär att de kommer utebli som allt annat. Jag tror aldrig jag kommer lära mig hantera det där med pluggande.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej :) haha självklart var det marge simpson som jag skulle föreställa. Håret blev inte sådär jättebra men man kan ju inte lyckas med allt :p

cool blogg du har :)

2008-03-17 @ 10:11:35
URL: http://tearswilldry.blogg.se
Postat av: Caroline

Precis, man kan larva sig hur mycket som helst utan att någon tror man är sjuk i huvudet för dom känner en oftast bättre än någon annan :)

2008-03-18 @ 05:28:05
URL: http://heybaberiba.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0