Munkar & second hand-stank

Detta är tveklöst den jobbigaste veckodagen. Dessutom luktar hela centrum av munkar (de friterade, inte religiösa) p.g.a. den pågående marknaden vilket inte är bra för mitt sötsug - helt plötsligt är det det enda jag kan tänka på! Även denna mådag åkte jag in till skolan för att få veta att ingen lektion hölls och återkomma någon timme senare till en jag inte ens får privilegiet att ropas upp till (som om jag inte känner mig tillräckligt mycket som en utböling, kan jag inte ens få uppleva litet samhörighet de sista månaderna?). Eftermiddagen spenderades utanför Willys med sesamkakor och tuggummi i väskan. Det intilliggande Kupan har verkligen ingenting att erbjuda - det skall bli spännande att se om K-stads många andrahandsbutiker har det. Jag har aldrig varit mycket för second hand, inte ens på den tiden jag var en lagom skabbig liten gothpunkare med nitbälte och bandtröja, som skulle gilla sådant "bara för att" (men vill man bidra till välgörande ändamål är ju Myrorna inte precis rätt plats att gå till). Smycken och möbler är bara roligt att gräva bland - på loppmarknader trivs jag som fisken i vattnet! - men använda kläder tilltalar mig inte, såvida det inte gäller autentiska 30- eller 40-talsplagg, och hur ofta hittar man sådana till rimliga priser?

TV:n räddar allt, varför jag nu skall återgå till den. Litet skratt till halvdan humor 20:00-00:00 är det min själ behöver för att inleda veckan positivt (även om jag förstås hade behövt sätta mig ner och skriva ännu hellre). När man ser Bilddagbokens nya utseende är det dock svårt att hålla mungiporna uppe - jag har aldrig sett på maken till gräslig design! Vilken tur att mina senaste tre inköp medförandes pengabrist på kontot hållit humöret uppe. 10% rabatt gjorde det dessutom till en god affär.

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0