Vårskor från Staterna & stan

Forever21's kläder är jag för fet för (här greppar jag upprört den enda tvåkiloshantel jag hittar igen då den andra förmodligen rullat in under en möbel, och hoppas att det hjälper mina lår), men det hindrar mig inte från att sukta efter deras skoavdelning. Dock har jag svårt för peep toe (varför halva utbudet faller bort) då det betyder att jag måste vara utan strumpbyxor (inte för att jag ogillar kombinationen, utan för att det verkar vara en av modevärldens största tabuer), och det kommer inte att hända med tanke på att jag inte ens visar mig i icketäckande sådana. Jag tycker egentligen inte heller att det är speciellt snyggt på annat än klassiska pumps, så även om jag hade gjort det hade jag varit litet besviken. Visst, hade jag haft välformade ben som sträckt sig ända upp till den himmelske föräldern hade jag säkert varit av en annan åsikt då man skall visa vad denne gav en, men en innerbenslängd på över 80 har jag inte fått varför vi aldrig kommer att få veta säkert vad som skulle ha tänkts. 

           

Något närmare, något dyrare och med något lägre klack - EuroSkos vårkollektion:

    

Det sista paret från Roots representerar Hiphoptjejen i mig, övriga par Tanten och Impuls-Inga som vid första anblicken finner något så ballt, men en månad senare ångrat allt.


Kommentarer
Postat av: aalexandra

de va grymt gjort iaf :D *ler* händer ida?

2008-03-02 @ 18:16:48
URL: http://lolabrin.blogg.se
Postat av: Zandrea

fan va heta skor :D GIVE ME!

Svar: tack :)

2008-03-02 @ 19:59:19
URL: http://Zandrea.blogg.se
Postat av: Did you give the world some love today, babe

Jag är den som kan allra minst om kläder och mode på den här planeten, men, jag minns att jag har sett strumpbyxor med lösning på peep toe-dilemmat. Foten på strumpan slutar med typ en ögla runt tån (tårna?) istället för en hel söm, och vips kan man ha dem i tå-öppna skor. Tror jag såg dem på Twilfit.

2008-03-02 @ 22:53:45
URL: http://rebeckaheterjag.blogspot.com
Postat av: leopardia

jag tror det är en vanesak, det där med strumpbyxor i håltå, att har man haft det några gånger så vänjer man sig mer och mer och det ser helt okej ut. mina favoriter är förresten nr 2 och 4...

2008-03-03 @ 16:02:35
URL: http://leopardia.webblogg.se/
Postat av: Isabella

Åh din blogg är underbar, här ska bokmärkas!

2008-03-03 @ 20:57:11
URL: http://ohsostylish.blogg.se
Postat av: geLLan (:

GILLAR DOM RÖDA! : )

2008-03-09 @ 11:45:23
URL: http://gelliiis.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0