08.11.17

Jag vet att dessa listor är tråkiga att läsa (och lika tråkiga är de att göra), men nu måste jag försöka få ordning på mig själv och enda sättet för mig att få det verkar vara genom att sätta press på mig själv, och press sätter jag genom att publicera sådana här offentligt eftersom jag då känner att jag måste leva upp till dem eftersom det annars känns som att jag går runt och ljuger, och vi vet ju hur mycket kväkare ogillar lögnhalsar (att allt sedan inte blir som tänkt är ju en annan visa).

- Stiga upp
- Matematik och engelska (Kom ihåg: Hitta en fåtölj tillräckligt bred för dig och läs psykologi + naturkunskap, för hemma blir det inget det av och det vet du)
- Åka till biblioteket på Bergnäset enkom för att låna en bok, och har någon hunnit låna den kommer jag flippa ut totalt
- Göra och äta middag, vilket betyder att jag på väg hem måste svänga förbi en affär och köpa något som kan bilda en
- Skriva ett pm och en redovisning om slangspråk inför tisdagen (visst skulle jag ha tänkt på det tidigare?)
- Läsa genom kapitlet om renässansen till svenskan
- Vips, så var även den dagen slut och det är för sent för att diska eller duscha, och jag har inte haft tid att leta reda på min pinkod till Nordea. Visst har vi haft det mysigt! Dags att skriva en ny lista som kommer att se ut på samma sätt. Har jag tur orkar jag gå ut med soporna efteråt.

För att klara av detta borde jag ha avslutat föregående dygn för över en timme sedan, men jag har ju inte ens börjat med tidigare omnämnt brev, så det är bara att ordna med ett sådant innan jag kan tacka för idag.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag behöver egentligen bara skriva ner det privat för att känna att jag måste leva upp till det. Hatar att svika mig själv mer än att svika någon annan.

2008-11-17 @ 13:10:04
URL: http://intefanny.wordpress.com/
Postat av: Cecilia

Fanny: Jag önskar att jag fungerade så, men jag måste alltid få saker yttrade om det skall bli något gjort. Det fungerar inte bara jag bestämmer mig om jag inte först har slutit ett offentligt skriftligt eller muntligt avtal med mig själv.

2008-11-17 @ 16:55:08
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0