All förändring är inte av ondo


(Jajamen, jag ser normalt ut som en medeltida prins med Leno-haka och som den kvinna jag är måste jag ursäkta mig för det.)

Jag saknar mitt platinablonda svall och allt säger mig att jag kommer återgå till det en dag trots jobbet det innebär, men detta är en förändringens tid och så småningom vänjer jag mig vid tråkiga jordgubbsblonda slingor som ser smutsiga ut trots tvätt, så att utväxten jag vill ha igen inte skall bli fullt så påtaglig (det är alltså inte p.g.a. dålig smak jag valde att färga det). Separationsångest och jag går hand i hand (jag var medvetet fortsatt inloggad på Helgon i fyra dygn för att sista inloggningen från lägenheten inte skulle försvinna från listan, för att jag vill ha något kvar, och när jag loggades ut automatiskt värkte det till), men det är dags att klippa banden - och topparna - och lära sig att förändring nästan men inte riktigt alltid är av ondo.

Den sjätte oktober läggs en dyr guldklimp till lägenhet på Björkskatan ut på internet. Den sjunde ringer jag efter viss tvekan och bestämmer träff. Den åttonde ses vi. Den tionde (två dagar senare, för den som inte klarade av att räkna ut det) ser jag till min förskräckelse ett missat samtal på min mobil (vem ringer någonsin mig?), letar fram numret på Eniro och finner en flyttfirma varpå jag givetvis tänker att min före detta sambo kontaktat den för att än en gång slippa kommunicera med mig. Jag ser sedan namnet och oron stiger då det är kvinnan med lägenheten som ringt. Givetvis har hon dåliga nyheter då hon ringer med så kort varsel, och måste i god/självklar anda (till skillnad från vissa andra) berätta att jag tyvärr inte kan bo där. Hon inleder med att jag är trevlig och verkar skötsam men är väldigt ung och att det är flera andra som hunnit se lägenheten. Efter detta kommer ett "men" och redan där har jag intalat mig att det bara är att sluta hoppas. Hennes "men" menar dock att hon det till trots valt mig då både hon och "gubben" hade föredragit mig. Tänk, att av "flera andra" gillade någon mig bäst! Någon valde faktiskt mig när andra alternativ fanns!

I morgon skall jag åka och inspektera den närmare en sista gång för att bestämma huruvida jag kommer ha råd med den då varken el eller internet ingår. Jag hoppas att jag har det, men då återstår en mycket viktig fråga jag inte vet någonting om: Vilken leverantör kan ge någon utan fast telefoni 10 Mbit/s billigast?

Kommentarer
Postat av: Nancy

Underbart med lägenheten!

2008-10-12 @ 15:59:03
URL: http://negativenancy.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Nancy: Ja, verkligen. Kanske är det så att solsken väntar efter regn någon enstaka gång. :)

2008-10-12 @ 16:05:35
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Flaming Moe

Underbart fint att höra angående lägenheten, även om det inte förvånar mig alls att de valde dig, det känns mer som en självklarhet då du är så belevad och skötsam.



Dessutom blev håret jättefint. Hur har du lektioner på tisdag? Jag åker ju till Stockholm på kvällen, men vi kanske hinner ta en fika och umgås med, ehrm, allas vår favoritalkis?

2008-10-12 @ 18:09:05
Postat av: Cecilia

Flaming Moe: Tack. Ljuset är ju annorlunda på de båda bilderna och utan läppstift ser allt mer bedrövligt ut, så det är inte helt rättvist, men jag fortsätter gnugga silverschampo.



Jag har faktiskt ingen svenska på tisdag utan slutar efter psykologin 14:40. Jag borde plugga, men det borde jag ju nu med, så vi kanske kan ses tre och filma litet?

2008-10-12 @ 18:12:50
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Flaming Moe

Om jag är tillräckligt disciplinerad och har packat allt (vilket borde ta... Högst tjugo minuter) så kan vi göra det. Vi kan ju höras imorgon eller tisdag förmiddag :)

2008-10-12 @ 18:15:54
Postat av: Johanna

tycker efterbilden blev jättesnyggt

2008-10-12 @ 18:46:35
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Johanna: Tack.

2008-10-12 @ 19:50:31
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Herregud vad du är vacker! Och jag blev glad över att hitta dig på den där sidan du vet! Synd att du tagit bort alla inlägg på dina outfits, det var ledsamt.



Har du förresten fått den där jädra inbjudan till lookbook nu då? Jag mailade till dem och frågade vad som var fel och hon sade att mailet förmodligen hamnat i spamkorgen, men jag har bett folk titta i den också och de har inte hittat mailet. Nu har jag skickat ut inbjudningarna än en gång, så därför undrar jag om de kommit fram till dig? Annars skulle jag få några koder av tjejen som äger lookbook. :)



Ha det bra gorgeous!

2008-10-12 @ 19:55:03
URL: http://www.rybel.nu
Postat av: Cecilia

Rebecka: Tack så mycket. :) Jag tittade i skräpposten för någon dag sedan och mycket riktigt hade den hamnat där, så nu är jag medlem! Håller fortfarande på att lära mig hur sidan fungerar, men det är nog bäst att klä sig ordentligt någon dag så att det finns några looks att fotografera, haha.

2008-10-12 @ 20:13:42
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Jag har skickat ännu en inbjudan till ett community du kanske skulle vara intresserad av! :)



(Det är farligt att ge mig sin e-mail, hihi)



2008-10-12 @ 20:22:42
URL: http://www.rybel.nu
Postat av: Emma

Jag gillar efterbilden! :)

2008-10-12 @ 22:10:08
URL: http://twentysomething.webblogg.se/
Postat av: emma

om det högra är som du har nu tycker jag då att det var urläckert!

men det är ju definitift mjukare än vänstra :)

2008-10-12 @ 22:21:46
URL: http://emmariah.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Emma: Vad skönt att höra. :)

2008-10-12 @ 22:23:24
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Anton

Kolla om lägenheten har separat internet-uttag eller om du måste ha genom telefon-jacket!



/ Anton

2008-10-13 @ 02:37:13
URL: http://jaklakarring.blogg.se/
Postat av: badis

På efterbilden liknar du Angelina från Girl Interrupted! Snygg!

2008-10-20 @ 11:20:22
URL: http://badbomben.blogspot.com/
Postat av: Anna

Vad söt du är :)

2008-10-26 @ 11:56:15
URL: http://luella.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0