Lila rummet


Färgen lila står för mystik och andlighet vilket vi älskar, men ljuslila vardagsrumsväggar var inte något jag fastnade för, och eftersom jag kommer hyra i andra hand är det inte tal om tapetsering. Det handlar då om den viktiga saken kallad anpassning, och kanske behöver det inte vara så tokigt när allt kommer kring: Guld, brunt och lila är ändå en mycket angenäm kombination, och jag har gett mig sjutton på att denna lägenhet skall förknippas med trygghet och hemtrevnad och inte med olust (huruvida det är möjligt med tanke på omständigheterna återstår att se). Därför tänkte jag se vad intressant jag kan finna att ha i den till veckan (även fast den gamla bestående känslan som ifrågasätter motivet till den egna trivseln har mig i ett järngrepp). Kuddarna på bilden kommer från Indiska, övrigt från Lagerhaus.

Tyvärr kunde jag inte lägga mig i natt heller då jag tog igen mig efter skolan var ögonen föll ihop upprepade gånger och jag verkligen kände hur jag var nära att nicka till under visningen av dramat "Crash" (med Ludacris i en av rollerna - vilket sammanträffande! - och ja, han gjorde en väldigt bra rollprestation; så bra att han borde sluta rappa och börja agera mer) samtidigt som jag oroade mig för att börja blöda näsblod vilket är lätt hänt när kroppen är i sitt sämsta skick. Måste försöka sova ett par timmar nu så att jag på söndag kan säga att hela lördagen inte gick till spillo. Jag skall ha gjort bort en sent inlämnad uppgift idag, och ha påbörjat en andra som jag kan avsluta i morgon, gärna tillsammans med en tredje. (Om jag bara legat kvar och försökt vila litet längre i stället för att gå upp hade detta kanske inte varit lika ångestladdat att tänka på nu...)

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag är också en sucker för lila och guld! Snygga saker du visar.

2008-10-18 @ 09:14:25
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Jen

åå, blir super sugen på att inreda nu :)

2008-10-18 @ 10:25:59
URL: http://jenniferpettersson.blogg.se/
Postat av: Angelicas Closet

Vilka mysiga kuddar!

2008-10-18 @ 12:09:56
URL: http://angelicascloset.blogg.se/
Postat av: Dilek Isabelle

de där mysiga kuuddaarna får gärna ligga i mitt vardagsrum! lila is the shit.. :)

2008-10-18 @ 12:55:36
URL: http://izmir.blogg.se/
Postat av: Anonym

De där kuddarna hade passat på vårt kontor, nice. Må väl trevlig lördag.

2008-10-18 @ 17:19:31
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Bantarbritta

Filten är helt gudomlig... jag har suktat efter den ända sen den kom i butik, Så mjuk och härlig!

2008-10-19 @ 10:21:35
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Postat av: sandra

kuddarna var skitsnygga. har du köpt dem på indiska? jag vill också ha dem!


OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0