Ogiltig frånvaro med giltigt skäl

Det är dock inte så man talar på vuxenutbildningen. Hör man inte av sig är man ute ur leken. Nu gjorde jag valet att stanna hemma från den obligatoriska NK-lektionen för att sitta hemma och ta igen litet uppgifter här och var i ett par timmar, och åka in så att jag är där lagom till engelskan 15:00. Jag vet inte om det var rätt, men eftersom det ändå aldrig är fler än fem i klassrummet trots närmare tjugo i kursen antar jag att jag inte är den enda som gör så. Jag tänker inte ljuga och säga att sömnbristen var det som fick mig att ta det beslutet - vaknade för tio minuter sedan och skulle normalt ha tagit bussen som går om 25 minuter. Jag piggnade till så fort det var taget (d.v.s. i skrivande stund), men precis som jag kände då jag satt på Arlanda för fyra veckor sedan och väntade på ett flyg hem berodde det ju inte på att jag helt plötsligt mådde prima och kunde återgå till det tänkta utan för att jag kunde andas ut.

07:00 hyllade jag snoozefunktionen och tänkte att kunna sova länge på morgonen är den renaste av lycka (det är det), men två timmar senare förbannar jag den (men mest mig själv som aldrig lär av misstagen). Jag tror inte jag förstått innebörden av att studera på Direkten och att ta eget ansvar. Ärligt talat är jag usel på det, men jag måste vänja mig, för nu är eget ansvar det enda jag kommer att få ta i fortsättningen.

Bäst just nu: "Orlando" med Tilda Swinton som sändes på TV7 igår kväll. Filmen finns förvisso inspelad på VHS hos föräldrarna och jag gav min syster en DVD med den förra julen, men det är alltid speciellt att se något direkt från burken. I morgon 15:00 visar de ghettorullen "Slam" med Saul Williams. dålig, men som jag och Sandra gått upp i taket över hur Saul kunde välja någon så oattraktiv och färglös som Sonja Sohn när han rör sig i kretsar med de vackraste mest karismatiska poetissor? Den filmen innehåller tidernas mest groteska sexscen och med det kan utseendet inte spela någon roll. Varför det ligger under bäst just nu? Jag har ingen aning, utan fortsatte bara på TV7-spåret.
Värst just nu: Förutom skolan och vikten, vilket är underförstått: Sönderkokta nudlar och grovlimpa. Jag är föräten och måste snabbt hitta något ungefär lika snabblagat och enkelt att ersätta det med. Tilläggas kan att jag är kräsen vad gäller mat, gillar nästan ingenting och har absolut ingenting i köket. Förslag?

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0