Are these boots made for walking?

Nog är det väl ändå för trevligt med fötter så breda att de största skor är för trånga, hälar så höga att man kliver ur vilka pumps som än provas och lika fula att slingback blir alldeles tokigt, för att inte tala om tår så vanställda att peeptoe är otänkbart, men trots svårigheterna vid inhandeln av dessa är de antagligen något av det mest spännande i outfitväg.

Nu är jag inte den som studerar andras skodon; jag lägger inte ens märke till dem förutsatt att det inte är något extremt (i positiv eller negativ bemärkelse). Jag är inte heller den som till vardags tenderar att matcha dessa. Tvärtom, så använder jag samma slitna mormorskängor värda knappt 20 kronor månad efter månad, men köper nya klackar gör jag, och ser dem snarare som statushöjare i skohyllan än faktiskt andvändbara ting, men när värmen nu närmar sig och det finns anledning till att lämna ytterkappan hemma och klä upp sig kan vi väl komma överens om att det enda positiva sommaren medför måste vara den variation som ökar kring användningen av fotprydnader. Jag har många par som behöver gås in.

Gjorde under gårdagen en beställning hos Yves Rocher. Inga mirakelprodukter som dessutom kommer i något stillösa omslag, men de är helt klart värt sina fantastiskt låga priser. Här skall spridas mild cocosdoft med inslag av kakao och vanilj. Till skillnad från med Dessert Beauty's utbud kommer jag tack och lov att dofta naturligt snarare än kemiskt tillverkad karamellblandning. Köpte även delar ur deras serie mot ojämnheter och vidgade porer. Jag har inga större förväntningar, men så är det inte heller några stora summor det rör sig om. Samtliga produkter nedan gick på ynkliga 300 kronor, och då får jag dessutom en ful väska utan extra kostnad att placera mina produkter i. Tummen upp, säger jag!


227027-17


Klockan är 05:10 och det är dags för Ellen DeGeneres Show. Något positivt skall väl ändå komma ur denna insomnia.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Får man hammertoe av sånna skor?

2007-04-15 @ 08:43:52
Postat av: Fran

Eh... det där ovan vad jag dårå.

2007-04-15 @ 08:44:35
URL: http://inteengladinvandrare.blogg.se/
Postat av: Lola

Ja, av allesammans. Det är det som är det charmiga!

2007-04-15 @ 14:41:36
URL: http://heartsick.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0