Jämmerligt eländigt

Jag har ingen skrivarlust kvar, för vad finns att berätta? Att jag tuggat Extra Watermelon till käkarna knakat, gått upp ett kilo och omöjligt kommer i min bästa kjol (inte för att jag gjorde det tidigare)? Att jag igår köpte hem vindruvor som åts upp med en gång, äpplen, quorn samt det efterlängtade blekmedlet och att bara detta gick på 160 kronor? Att mitt hår börjar bli slitet och omöjligt att lägga men att jag är alldeles för feg för att masa mig till frisören bara för att jag inte vet hur jag framför min vilja? Att jag borde åka till Apoteket, men är alldeles för lat för att ta mig ur de kläder som får mig att se ut som en korpulent Sporty Spice? Att jag har en sådan dålig ställning framför datorn att det skapat en knöl på min redan onda nacke? Att jag måste betala 900 kronor för bredband och avbetalning av datorn jag enbart sitter vid i brist på annat? Att rådande värmebölja runtom i Europa är ytterligare en av alla saker som får en att vilja ta kål på mänskligheten så snabbt som möjligt? Ingenting eller alltsammans?

Tillägg: Korpulenta Sporty Spice sände iväg sin fullmakt till Apoteket och fick hjärtstillestånd då hon fick syn på kvittot, som gjort henne 650 (!) kronor fattigare för en medicin som inte räcker mycket längre än en månad.
Tillägg 2: Korpulenta Sporty Spice (nu Sweaty Spice tack vare kvavheten) håller på att förgås av abstinens!

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0