Huset tomt?

Jag kom precis på mig själv med att inte ha gått så mycket som en kilometer sedan i tisdags, d.v.s. snart en vecka sedan, och det trots att jag haft all tid i världen. Just därför, förvisso. Det är först då man inte gör någonting den finns där, varför det är rentav skamligt att offentligt yttra att man inte har mycket att stå i. Det är väl ingen nyhet att den med "aerobicspass, krogbesök med vännerna, parmiddag, tvättid, morsdagsblomköp och tre kilo studieuppgifter" tilldelas mer respekt än fröken "inte ett piss - nåväl, kanske två chokladkakor och 20 minuter långa 'Postkodmiljonären' med Sveriges längsta dvärg i spetsen på lördag kväll". Att den sistnämnda faktiskt inte är det minsta tillfreds med sin position utan rentav mår förskräckligt av den spelar mindre roll - hon är fortfarande allt bra lat och oengagerad.

Var igår - det vill säga innan fredagen somnades bort kring 20:30-snåret -  förbi System- samt Överskottsbolaget (allt för att få tillfälle att färdas så långt som möjligt). Köpte dock ingenting utöver två femkronorsförpackningar Dental V6 White "Red Fruit" (smakar som groteska Fanta Wild Berries, enligt mig och ett gäng professionella 14-åriga västerbottniska kritiker, och sådana har väl aldrig fel), som jag för allt i världen inte kan förstå säljs billigare än Stimorol, vilkja inte är ett dugg bra för tänderna. V6 fungerar till och med som ett komplement till tandborstning. Det borde väl avgöra vem som står som den självklara vinnaren i denna kamp, men tydligen inte. Förbannade ungdomliga skellefteåbor med hela livet framför sig - vad vet ni om tandvård?

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0