11:20

Idag skall jag 1) ta migräntabletter 2) sola 3) svettas 4) lägga risbusken 5) leta fram och sy fast en lös knapp på en kofta jag skall sälja och om jag hinner/orkar något mer utöver det - vilket jag inte brukar göra (fem saker är bra och natten bestod endast av två timmars sömn) - plocka upp litet skräp i mitt flickrum. Jag vill ju inte att mina söndernopprade kläder skall bli malätna. (Jag borde lägga ut hälften på Tradera och överlåta dem åt andra feta damer för 20 kronor styck, men i och med min kameras insjuknande dröjer det.)

I kväll: "Ensam mamma söker". Årets mest patetiska programidé var kvinnor efter en kort reklamsnutt där de talat ut om sina tre så hemska månader utan umgänge lär känna ännu mer patetiska män som erkänner att de fallit för dem. Jag förstår varför dessa är ensamstående då de går ut med sin desperation i nationell TV. Om det skall ses? Självklart!

Dagens frustration: Köpte fel tuggummin, med sämsta tänkbara kvalitet. De mjölar sönder efter en halv minut. Snålheten straffar sig själv för att jag ville tjäna en krona genom att låta bli min favoritsort. En krona. Jag kunde inte ha blivit mer Stenbock.

Kommentarer
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Desperation på TV är så härligt ibland.

2007-09-02 @ 16:51:42
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: C

Oja! Det förgyller helt klart ens eget tittande. Isabellas bröllop, Bonde söker fru och nu detta. För att inte tala om Par på prov.

2007-09-02 @ 17:11:15
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: anna

tack så mycket för kommentaren..
Din profilbild är vacker och hoppas du kom ihåg att ta migräntabletterna...
och jag önskar skorna blir dina.
kram

2007-09-02 @ 18:13:43
URL: http://pyttis.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0