Inge Livs mistress på nya äventyr

kan du visa dig ute helt osminkad?
Underlag är ett måste för att jag skall våga mig ut (det handlar ändå inte om mycket). Utöver det; ja. Jag har fet hy med torra partier och får lätt om än litet utslag (det låter värre än vad det är, jag är ingen salami men desto mer besatt av att dölja min fulhet). Ja, mina tonårsproblem kom först efter arton. Innan det hade jag inte en enda finne, men det beror mycket på medicinen.

nämn någon skönhetsprodukt du aldrig skulle klara dig utan?
Se ovan. Foundation, puder och läppstift på det. Läppstift är mitt trademark och ger min hemska ankmun litet bättre form än lipgloss.

kajal eller eyeliner?
Eyeliner.

vad är dyrt smink för dig?
Plus 60 kronor. Egentligen 40, men för det får man ju ingenting (knappt en dålig ögonskugga från H&M, väl?). Jag är en snåljåp (en generös sådan, jag älskar att ge bort gåvor).

vad skulle du aldrig sätta på dig?
Catsuits, vita byxor (egentligen ogillar jag att bära byxor ö h t, mina ben är för korta, men shorts/capri med strumpbyxor är fint och en av få saker som gör en längre), string (känns väldigt mycket "slutade vara modernt kort efter millenieskiftet", jämfört med då säljs få stringtrosor i butikerna nu), träskor, baggy (offentligt, alltså, privat är jag en jävla luns), långkjol, blommiga klädesplagg,  guld-/silverleggings (metall är för musik, inte ben), stilettklackar, underbystkorsett, batikkläder, caterpillarkängor.

vad är det fulaste en tjej kan ha på sig?
Jag klarar inte av tidlös elegans kombinerat med fetishtema, flertalet piercings och färglagda tatueringar. Det är bara så fel rätt igenom. "Skall det vara så skall det vara." Jag mår alltid lika illa av att skumma genom dessas helgongallerier: Fingerwaves, cigarettmunstycken och septum är inte snyggt tillsammans. Syntetdreads, trasiga strumpbyxor och platåkängor är inte heller vad jag väljer att kalla stil. (Tråkigt om någon skulle ta åt sig nu. Å andra sidan, varför ursäkta sig? Det är ju bara min åsikt, som jag säkert är ensam om.)

och det finaste?
1) "Kritstreck och hatt." (En tvångsmässigt upprepad sammanfattande fras. Måhända lider jag vokala tics?)
2) Fuskpäls och välformade ögonbryn. Men det finns mycket som klär en dam oavsett stil. De flesta passar inte i det (och då hamnar det genast på fulastelistan, jag är väldigt kräsen då det kommer till det modet), men är desto vackrare i annat.

vad är fulast på en kille?
Nakenhet, blöja, makeup (utöver på scen), blonderat/rödfärgat/hellångt hår och hästsvans, tigtha jeans, bombarjacka, höga kängor, rave, My Little Pony-tryck(?), stickade tjocktröjor (vad sägs om en lusekofta?), djup ringning, 60/70-tal, lack & läder(!), djurmönster, mustach, helskägg, nedhasade byxor med halva baken blottad (skräckexempel #1 åker buss 9, så att ni vet vad ni skall undvika eller besöka för ett gott skratt), putande bak, potatisnäsa, jeansväst, haute couture, stormhatt, krås, brylkräm och quiff. Det blev visst en del. Så kan det gå.

och vad ska en kille klä sig i för att behaga dig?
1) "Kritstreck och hatt."
2) Som M&M: Baggy, yet classy.

är du trendmedveten?
Det är alltid spännande att se vad som gäller för årstiden, men jag har inget intresse i det. Olika kedjor ger olika trender. Det blir mycket att hålla reda på. Däremot vet jag minsann att Lindex serverar lila för andra året i rad medan KappAhl inriktat sig på kontorslook.

dömer du människor efter deras yttre?
Jag tillhör den barnaskara som gärna undviker det, just eftersom man vet hur man själv föddes, men när det kommer till extrema outfits dömer jag med tanken "MEN SNÄLLA!".

vilka tre inre karaktärsdrag värdesätter du högst?
Dum, dummare, dummast.

skulle du kunna ha ett förhållande med någon som var fin på insidan, men långt ifrån lika fin på utsidan? 
Jag tenderar att falla för fulsnygga personer, har enbart gjort det hittills.

beskriv dig själv med tre ord!
Ball, ballare, ballast.

har du några talanger?
Jag är en god människokännare (förvisso yttrar många den klichén, men 70% vet inte vad de pratar om) och tenderar att "känna av" personer jag aldrig tilltalat. Ibland skräms jag av hur mycket som visat sig ha stämt.

hur är det med karaktären?
Nej någon sådan har då jag rakt inte!

går du upp när väckarklockan ringer?
Nej. Jag ligger kvar med alarmet tjutandes en halvtimme i bakhuvudet, halvsovande och oförstående om vad det är som låter.

du har bestämt att ha en vit helg. men så får du nys om värsta festen. vad gör du?
Jag behöver inte bestämma mig för vita helger. Det har jag så ofta ändå. Är det fest så går jag, förutsatt att jag är välkommen då. Det värsta jag vet är då människor drar med sig oinbjudna utan att försäkra sig om att det går bra.

hur blir du när du är packad?
Jag är knappast ensam om att det berusade tillståndet beror på vilket humör personen var på då den tog för sig av glasen.

minnesluckor?
Nej, och även om man glömt något, hur skall man då veta detta om man inte är medveten om vad som skett?

har du nångång blivit ombedd att gå från nån krog?
Nej, jag är en av de som "sköter mig" bäst vid krogbesök då jag är uttråkad större delen av tiden.


Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0