Goodbye to blackheads?


Jag måste köpa ny rengöring och produktdjungeln har vuxit sig tätare sedan jag fick min första finne innan millennieskiftet då Clerasil var det enda vi visste existerade. Efter att en gång ha lagt ned 1200 kronor på en serie från Bioline som den utbildade hudterapeut jag besökde menade skulle hjälpa mig men gav avsevärt oljigare hy har jag slutat tro på att man får vad man betalar för.

Har använt Yves Rochers serie för fet hy sedan maj men har inte märkt någon förändring varken till det bättre eller sämre. Det är alltså dags att lägga ifrån sig den och jag står nu och velar mellan olika märken. Eftersom alla kroppar reagerar olika går det inte att avgöra utifrån recensioner vilken som är värd att satsa på. Det lutar dock mot Neutrogenas Visibly Clear då Clinique är uteslutet. Inte för att jag faller för den käcka brunetten som skrattande förklarar krig mot sina pormaskar en gång per reklamavbrott, men för att den utvecklats specifikt för att erbjuda vad jag behöver. Goodbye to blackheads? Det vore toppen, men försvinner gör de inte då min näsa ser ut som en enda stor krater tack vare dåliga gener. Dras ett par stycken ihop till hälften är jag så nöjd så.

Kommentarer
Postat av: Alv

Jag slet med att hitta bra saker för min nuna och efter tre olika sorter och en allt mer hemsk hy gav jag upp och ringde en läkare som skrev ut det underbara Differin som får porerna att krympa ner och ta bort monstret från mitt ansikte. Fast det är väl för mer extrema fall men den och Basiron gav mig ansiktet tillbaka.

2008-02-03 @ 22:19:38
URL: http://mandragora.webblogg.se
Postat av: Leylah

ehrrrrrrm, så långt har jag aldrig tänkt :D

2008-02-03 @ 23:15:25
URL: http://leylah.blogg.se
Postat av: Leylah

Då vet jag, lägga ner bloggandet på kvällarna..:P

2008-02-03 @ 23:23:22
URL: http://leylah.blogg.se
Postat av: Fröken S

Hej, slank in på din blogg och såg ditt inlägg om Nutrogena. Jag har använt den i snart ett år. Jag hoppas fortfarande att dom ska försvinna :)

2008-02-03 @ 23:31:16
URL: http://www.ssnadra.blogspot.com
Postat av: Sandra

Många gånger :) Men jag har lixom gett upp hoppet efter alla dessa testperioder med allt från Dior till ACO

2008-02-03 @ 23:38:39
URL: http://www.ssnadra.blogspot.com
Postat av: Sandra

Grova porer låter nästan lite klent :), de lyckas alltid bli värre under vinterhalvåret. Alla säger att det beror på att jag inte återfuktar ansiktet tillräckligt, vad tror ni?

2008-02-03 @ 23:43:49
URL: http://www.ssnadra.blogspot.com
Postat av: Rebecca

något spec märke på silvershampoo du rekomenderar?

2008-02-04 @ 07:55:27
URL: http://rebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: Anna

Den där wash/mask använder jag och jag tycker faktriskt att huden ser mer klar och rengjord direkt efter användning. Tyvär har den inte hjälpt så bra mot mina finnar utan de har fortsatt att frodas.

2008-02-04 @ 09:04:22
URL: http://www.viktigtbeslut.blogg.se
Postat av: Tove

Jag kör med neutroenas daily peeling och oil-free moisturiser. Min hud blev helt underbar redan efter första användningen och det fortsatte med samma resultat. Verkligen någonting att rekomendera.

2008-02-11 @ 22:06:28
URL: http://toafi.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0