Vad hittar vi i brevlådan idag?


"Argh!" Sega säljare, finns något värre? Kan man inte hålla vad man lovar bör man inte lova något alls. Långsam postgång är sådant som går att skylla på vid jul, men inte annars. Fick inte det paket som skulle ha varit hos mig i onsdags idag heller, vilket nu kommer att göra min helg avsevärt ointressant. Däremot fick jag min beställda t-shirt från staterna. Här kan vi tala snabb leverans! Tyvärr fanns storlekarna endast kvar i S och XXXXL och då detta är fyrkantiga herrmodeller kan man tänka sig hur en 4XL skulle se ut. Nu skall jag bara hålla tyst och vara tacksam. Jag har Luleås fulsnyggaste tröja åt Luleås fulaste tjej, vad kan vara en bättre tröst i februariblåsten än det när man gått upp två kilo - igen?

Kommentarer
Postat av: Li

Hade du köpt den där t-shirten över internet? Riktigt cool! Hur lång tid tar det att få hem den och är storlekarna som i Sverige?

2008-02-16 @ 09:49:22
Postat av: C

Beställde den förra veckan, så leveransen var mycket snabb. Storlekarna är inte alls jämförbara med svenska då det är hiphoptees - även den minsta är gjord för att vara i princip lika bred som den är lång.

2008-02-16 @ 10:15:55
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Kväkar Märta

Åh, du har fått den nu! Bedårande! Oooookaay!

2008-02-16 @ 23:12:43
URL: http://ohsaysaysay.blogg.se
Postat av: Leylah

den va ju het :D

2008-02-19 @ 15:50:46
URL: http://leylah.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0