"Hårfön på köpet!"


Handlar man senast idag för över 1200 kronor på Eleven får man en hårfön från Toni&Guy värde 499:- (ange rabattkod TONI). Eftersom min nuvarande orange äldre än jag själv tillverkad i West Germany sprider en bränd lukt över huset varje gång den slås på behöver jag en, men då jag inte skulle lägga ned så mycket på en fön tog jag chansen att göra en beställning innan erbjudandet går ut. När vissa damer spenderar det dubbla beloppet på en balklänning att använda en gång för att mingla bland främmande gymnasieelever i och dessutom överröses med studentgåvor (jag visste inte ens att man fick sådana) tänker jag att jag också borde göra något roligt för de pengar som finns på mitt personkonto. Jag drabbas dock alltid av lika stor beslutsångest varje gång jag skall klicka hem något från internet, och kommer efter att betalningen är gjord på vad jag borde ha köpt i stället (enda anledningen till att jag köpte Chocolovers parfym var t.ex. att jag ville ha den söta koppen man får vid köp av två produkter ur serien, men så tog jag bort duscholjan sist av allt och blir därmed utan - något jag kom på i skrivande stund), trots att jag tagit dagar på mig att fundera, men eftersom det var värmespolarna jag var ute efter i första hand är jag nöjd. Jag är mest nyfiken på att se om TVÅLs Golden Olive Face Serum är bra, vilket jag hoppas med tanke på priset. Jag har i en evighet desperat försökt hitta en bra men ändå inte uttorkande och fullt syraspäckad vård för min feta blandhy. Dogge ser åtminstone glad ut (den karln säljer sig för vad som helst) för min skull och jag förstår honom - jag skall ju snart få hållbarare lockar.

Jag är trött och borde gå och lägga mig. Jag vill men kan inte sova. Det vill säga allt är i sin ordning. Jag tror jag går och tar en dusch i stället. God natt fränder och snokande fiender.

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag vill också ha en hårfön. Och 1200 att handla för. Typiskt.

2008-05-20 @ 06:36:01
URL: http://www.metrobloggen.se/petra
Postat av: Angelicas Closet

Det var ett bra erbjudande!

=)

2008-05-20 @ 06:50:45
URL: http://angelicascloset.blogg.se/
Postat av: Cecilia

tack! det första linnet hade ju som sagt kommit, satt perfekt :D

2008-05-20 @ 19:43:23
URL: http://blasphemousgirl.blogg.se/
Postat av: Marie

Vad roligt att du vill vara med i min tävling! Kom gärna och rösta på dagens bild hos mig!

2008-05-20 @ 22:14:53
URL: http://mariwi.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Spännande, jag hoppas produkterna är bra! :D

2008-05-22 @ 22:28:44
URL: http://wysteriia.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0