"Utklädda kommer in gratis före 23"

Det är alldeles för mycket att stå i till helgen. Jag har tonvis med skolarbete som jag måste lämna in samtidigt som jag skall hinna med en flytt och ett krogbesök. Det är gratis inträde för alla utklädda före 23:00 på Cleo i kväll och jag kom i sista sekund på att gå som bloggande brat iförd pälsmössa, MUF-knapp och överdosering av lipgloss. Vad jag skall ha på mig är ett större problem, men jag håller en enkel bas vilket i deras ögon kommer betyda att jag inte alls är utklädd då jag naturligt har det blonda svallet och det otäcka leendet. Det enda som egentligen saknas är den positiva inställningen till kapitalism och miljonerna, men det kommer måhända på vägen.

Klockan har redan hunnit bli fyra och jag måste ta tag i svenskan jag från början planerade att börja med tolv, packa (vilket är svårt då det enda jag behöver är dator, smink och kläder, och det kan jag inte ens ta förrän jag har "allt annat" jag inte kan komma på vad det är på plats) och sedan åka ut till Björkskatan (eller Björx, som vi i talspråk säger) med kartongerna och försöka packa upp litet grann i lägenheten med toaletten som enda ljuskälla vilket lär ta omkring en timme. Då är jag tillbaka här efter sju och kan börja sminka mig, klaga över det dåliga resultatet och hälla i mig ett par San Franciscos. Det var ett tag sedan jag fördrack mig på det nu och tänker återuppta kontakten med mina förutsägbara drinkmixar.

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0