Sommarfynd

Jag shoppar endast vid två tillfällen - när jag mår bra och när jag mår dåligt. I sommar har alternativ två varit aktuellt (eftersom höga berg innebär djupa dalar) vilket medfört att många sedlar ryckts iväg från sparkontot i och med butikernas alla ljuva sommarreor. Bland annat har följande införskaffats:

 
1. Senaste inköpet kommer från Lindex' The In Between Collection. Fantastiskt med tag 2 betala för 1-erbjudanden. Blott 119 kronor gav jag för detta set.
2. Utställd klänning med 50-talskänsla från H&Ms outlet. Köpte två identiska vilket visade sig vara tur då jag har för små behag för att fylla ut den ena. Bittert? You bet!

  
3. Chinos är aldrig fel, förutsatt att dina ben inte är korta, ditt arsle brett och dina vader gigantiska. Jag prickar in tre fel av tre möjliga, men det struntar jag i. "Jag är cool i allt", sa haggan och drog på sig de turkosa Hawaiishortsen.
4. Blå lätta espadrillos från Åhléns för att kunna promenera på Mallorca utan att förblöda av skavsår som varenda skodon ger mig oavsett. Bekvämlighet går före fall!
 
   
5. Midsommarklänningen och strumporna med äkta kubansk häl var en hit. "Det gör inget, vi klipper ihop" sa Ulla Billquist d.y. när hon skrålade på film och cyklade omkull.

 
6. Vitt och rött, men fortfarande inte så sött. Nåja, det duger för mig.
7. Varning för svanstjärt. Å andra sidan är man oavsett plagg van vid det här laget... 

 
8. En stråhatt är alltid bra att ha, inte bara för att skydda hår och omgivningen från sitt anlete utan också för att ge ett intryck av den värdighet som tagits ifrån en. Då jag är närapå vattenskalle är det ingen risk att den blåser av heller.
9. Vita skor a.k.a. bloggskor. Bekvämt var som sagt nyckelordet. Har blivit vuxen, förstått att det är prio ett och lämnat fånigheterna bakom mig. Gränsen går vid foppatofflor, dock. Litet stil får man väl se till att ha!

 
10. Har även panikhandlat kläder inför förmiddagens resa för att inte svettas ihjäl då jag inte äger några svala sommarkläde (yesbox, här sitter jag och bloggar trots att köket är översvämmat med disk och packningen inte färdig - sån är jag). Däribland en aprikos momolikande bohotunika från Cubus. Passar väl en tjockis som jag som handen i handsken - man vet inte om det är fett eller mode. Min roll kommer att vara: Stylish fetto in denial i 3/4-leggings och ärmlösa klänningar med ett härligt synligt gäddhäng som fläktar i hettan. Gud nåde den som fotograferar mig. Jag våndas över det faktum att kameror existerar överallt där och att jag kommer få tillbringa större delen av tiden åt att posa stelt för att inte drabbas av panik då jag märker en blixt komma som ett cumshot mot mitt oförberedda ansikte.
11. Samt en sexig sjal från samma ställe. Sjalar är sannerligen guds gåva - man kan aldrig ha för många.

Tja, detta var väl ungefär två (eller en?) procent av inköpen. Nu måste jag gör mig själv besviken och säga: Dags att dra (för gissa vad, du kommer aldrig att bli klar i tid!).


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken fantastisk liten blogg du har. Den gjorde min gråa lördag å så trevlig!

2009-07-25 @ 13:59:39
URL: http://onthemoonwithsteve.blogg.se/
Postat av: Marlene

Våra garderober är väldigt lika.

2009-07-27 @ 01:04:57
URL: http://tomysister.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0