Redo för utlandet!

 
Min beställning från Yves Rocher gick i solskyddets tecken, och nu känner sig denna blekfeta sugga litet mer redo för tre veckors svettig vistelse på jolmiga Mallorca. Jag gillar speciellt 3-i-1-sprayet (SPF 30), och nu fattas bara en necessär att ha dem i, samt en resväska att ha necessären i. En vecka kvar till avresa och stressen är oändlig med tanke på att jag har fullt upp med att flyttpacka. Jag äger för guds skull inte ens sommarskor att bära där nere! Var hittar man bekväma espadrillos idag egentligen? Alla är osköna/fula som stryk.


Var även förbi hälsokostbuiken och införskaffade en förpackning snordyr Maxosol för 169:- (kan dock köpas billigare på bl.a. Shopping4Net), för en så maxad kräftbränna som möjligt. Min annars likvita syster prisar den, och jag som haft litet enklare att få färg på hyddan hoppas kunna göra detsamma. Livet som stekt kan börja (i dubbel bemärkelse)!

Kommentarer
Postat av: Carl-Robert

När det gäller espadrillos så kan jag rekommendera http://www.goclassic.se/. Tyvärr tog det rätt lång tid att få hem sina grejer efter beställning... Annars borde det finnas i vilken skoaffär som helst tycker man.

2009-07-18 @ 11:49:01
URL: http://freudianslip.blogg.se/
Postat av: Anna

såg imorse (läs natt, går upp vid 4-tiden)när jag åt frukost på nordnytt att ni eventuellt lyckats rädda kranen: grattis!

2009-07-18 @ 19:33:09
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Anna: Tack så mycket! Kul att även folk söderut uppmärksammat det. :D

2009-07-19 @ 14:23:13
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Linda

vart på Mallis ska du? kan rekommendera ett tokbra tapas ställe om du ska till Palma, fast man kanske åker en sväng till Palma hur som?

2009-07-21 @ 14:42:17
URL: http://pindus.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Linda: Jag skall till Magaluf och lyssna på hesa måsar.

2009-07-23 @ 01:27:12
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0