Nya klänningar


Köpte sju klänningar från H&Ms rea härom veckan (ni ser sex av dem på bilden). För ovanlighetens skull passade samtliga utom den lila som är för rymlig upptill då det inte finns mycket till hylla att fylla ut den med (och eftersom jag inte kan sy blir det antagligen till att sälja den vidare). Visst, den omtalade fransklänningen kunde ha varit mindre snäv kring höfter och lår, men jag vet ju att raka modeller inte direkt är det ideala för mig. Livet i ett nötskal för en päronfigur!

Nu måste jag bara finna tillfällen att bära dem med, för jag kan inte samla på mig fler plagg som inte ens får prislapparna borttagna i sin väntan på att malarna skall komma på besök, medan jag fortsätter gå runt i samma gamla kjol månad efter månad för att inte nöta ut fynden. Jag känner mig som den misslyckade åldrande skådespelerskan som köper på sig tusentals eleganta ting i väntan på genombrottet som aldrig kommer, men hellre en sådan än ingen alls. Det är ju trots allt de hysteriska Bette Davis-karaktärerna som det lyckade folket gör film om i sin tur. Alltid positivt med ett erkännande i någon form även om man inte får vara en del av det, hah!

Kommentarer
Postat av: Emma Amelie

snygga allihop!

gillar speciellt den tredje från vänster.jag ska försöka fynda lite nu i sthlm, shopping-begäret pockar på värre än sexlusten hos en hormonstinn tonårskille! hahaha.

2009-03-01 @ 18:16:39
URL: http://emmaliine.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Emma Amelie: Och det är inte litet det! Ha det så roligt där nere, och ta många bilder!

2009-03-01 @ 18:21:39
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Sofie

Snygga kläningar!

2009-03-01 @ 18:25:12
URL: http://sofieekberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh va fina klänningar! :) Jag köpte nr 2 o 3 men de var alldeles för små (trots att jag köpte största storleken, morr) så de fick åka tillbaka.

Kul att du kan ha dem iaf... :P

2009-03-01 @ 18:36:06
URL: http://luella.blogg.se/
Postat av: J.Casanovas

jag tycker du borde prova dem och ta bild och visa hur dem passar på :) så svårt att föreställa sig när man bara ser bild tycker jag... Det vore kul. Men klänningarna ser faktiskt snygga ut =) om bättre om dem nu var på rea! Bra köp alltså hehe! =)J.Casanovas

2009-03-01 @ 18:38:30
URL: http://jcasanovas.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Anna: Jag har också största storlek och den svarta med spetskant är förvisso liten i sin, så det är inte så att den är speciellt rymlig på mig heller (jag tänker framåt och fantiserar om att den kommer vara alldeles perfekt i sommar, hah). Det är bara för att jag har så litet bröst och mage jag kan köpa utställda klänningar som inte tar hänsyn till underkroppen. Fransklänningen är ju L och sitter inte alls bra på mig då den är rak i modellen, men jag tycker i min tur att den är så snygg att jag behåller den ändå. :PJ.Casanovas: Ja, precis. Billigt är bra! :D

2009-03-01 @ 19:05:27
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Lina

Använd dem utan speciella tillfällen? Jag brukar ha någon av mina fina klänningar eller kjolar ibland endå, jag resonerar så att det är dumt att gå i tråkiga halvsnygga kläder när man ändå äger så mycket fint. Dessutom känner jag mig lite gladare de dagar jag tar på mig något extra fint.

2009-03-02 @ 10:59:55
Postat av: Cecilia

Lina: Heh. Jag har alltid varit den som gått "finklädd" om man skall se till nutida mått och de två klänningarna på sidan är ju bara vardagsklänningar, men att gå runt med otympliga kjolar och spets och inte kunna sitta ordentligt till vardags tycker jag bara är löjligt, om man inte ens har någon direkt vardag heller. Jag är på komvux en lektion om dagen bland ett gäng totala främlingar för att sedan ta en tom buss hem var det första man gör är att ta på sig morgonrocken och vänta på nästa dag, och för det klär man inte upp sig. :P

2009-03-02 @ 11:30:17
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Elin

Fransklänningen var ju jätte fin! Den vill jag ha.

2009-03-02 @ 16:12:31
URL: http://elinmauno.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Elin: Ja, visst är den. Kolla om den inte hänger i något reaställ på ditt H&M. Ibland kan man hitta guldklimparna där.

2009-03-03 @ 13:28:23
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: sanna

svar: ja den e himla fin :)snygga klänningar :)

2009-03-05 @ 12:19:33
URL: http://zebrafejs.blogg.se/
Postat av: Heidi

Den lila var kickass hot! Vilken storlek är den?

2009-03-07 @ 20:36:01
Postat av: Anonym

vem passar då i raka klänningar om inte kurviga? Vi raka passar då definitivt inte. Nej ja tror på dom kurviga i raka klänningar och, vi raka i delat som framhäver kurvor som inte finns.

2009-03-08 @ 23:53:04
Postat av: Cecilia

Heidi: Det är storlek 46.Anonym: Är du päronformad är det knappt någon rak modell som passar dig rent storleksmässigt eftersom bak/lår/höfter är för stora för att kunna ha dessa. I stället passar de upptill men är för snäva nertill. Jag pratar inte om att någon skall dölja eller framhäva något, utan vad som sitter och känns bäst på kroppen.

2009-03-09 @ 00:01:53
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0