Nytt hos Cocoo


Det är när man inte bör ta för sig av det goda det goda dyker upp. Nu senast i Cocoos Candy Collection med naturtrogna praliner trädda på en lyxig guldkedja! Till skillnad från med verklig choklad behöver man dock varken oroa dig för kladdiga fingrar eller vikten. De minst sagt frestande smyckena kostar 165 kronor/st och finns i flera modeller, däribland glasstrutar. If you can't eat it, wear it.


Jag har även länge varit sugen på ett armbandsur (ja, redan innan det blev trendigt - för två år sedan var väl klockor på armen fortfarande något av det töntigaste man kunde ha?), men eftersom jag inte haft många tider att passa har det inte varit värt att investera i. I denna kan jag dock känna mig som en ghetto superstar och komma i tid till komvux. Blänker den lika mycket i verkligheten som på bild har den helt klart en hedersplats i kommande video med Lil C & The Eastside Broadz. Jag älskar allt som glimmar och tillsammans med min South Pole-jacka direkt från staterna passar denna utmärkt.

Kommentarer
Postat av: Lina

Ååhh, jag vill ju bara sätta tänderna i halsbanden! :D

2008-10-04 @ 19:05:27
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Lina: Jag vill sätta armbandsuret i tänderna. Grillz! ;D

2008-10-04 @ 20:06:45
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: laijna

Cocoos nya kollektion är jätte fin :)

2008-10-07 @ 19:34:57
URL: http://laijnloo.blogg.se/
Postat av: Cecilia

laijna: Ja, verkligen.

2008-10-09 @ 17:09:12
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag hittade ett fan av din "filmdagbok", verkar det som i alla fall;

http://emmaliine.blogspot.com/

2008-10-19 @ 20:34:34

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0