11 + 12 december - Jag resignerar

Antecknat 12 december då 11 december förbannades av John Blund och 14 timmar försvann till ingen nytta, men talar för både igår och idag, om än mest idag då känslorna endast trappats upp och det ordentligt tack vare en usel kamera jag aldrig borde ha köpt då den med blixt tar fram varenda skavank som någonsin funnits och gör mig knallröd och flottig i ansiktet, och utan tar fram varenda skavank i ansiktet utan möjlighet till att redigera bort dem. Jag älskar att vara jag.

Jag skiter i det här nu. Jag skiter i att äta rätt, för det skiter sig ändå. Jag kan påbörja ännu ett försök till att gå ner i vikt, men tro likt förbannat att jag fortfarande kommer att stå där allena då x antal kilo är borta och skinnet dallrar löst utan någon som tänker gott om mig. Det är så uppenbart att det inte handlar om fetman då det finns de som väger ännu mer än jag och lever helt normala liv. För det behöver de inte ens vara bra människor - tvärtom är många både odrägliga mentalt och sjukligt feta. Det säger med andra ord sig själv att det är min helhet det är fel på, och utan operationer kommer ingen förändring ske.

Varför skulle jag förbannas med denna fulhet? Ideal ser olika ut i olika kretsar, men var jag än kommer och vad jag än vill utstråla är jag fortfarande 100% fel, trots att jag försöker anpassa mig och bara vara en i mängden. Att uppträda korrekt, säga exakt vad någon annan precis tänkt på eller inte säga någonting alls hjälper mig inte det minsta och det slutar med att jag ger upp. När till och med de mest öppensinnade skarorna så tydligt inte heller tål en och det varken fungerar att vara den man är, en parodi på eller nedtonad version av sig själv eller någon helt annan - vad gör man?

Tja, just nu tänker jag tömma ett paket "iskräm" och sedan sätta två fingrar i halsen för att spy upp innehållet. Jag skiter i att det är "dåligt" ty det är inte ett dugg sämre än att öppna det från första början. Mina naturligt gula, hackiga och knappt existerande gettänder är ändå så motbjudande att jag kan göra vad jag vill med dem utan att någon skillnad märks.

227027-286

Kommentarer
Postat av: Li

ja vad gör man, det har jag frågat mig själv många gånger med. Efter att ha påbörjat Mia Törnbloms bok 'Självkänsla Nu' inser jag att det egentligen inte är något fel på mig, endast på min självkänsla..jag har alltid kännt mig fel och ful trots att jag haft många "beundrare"..konstigt egentligen. Men man måste börja med sig själv i alla lägen..hur vet jag inte ännu, jag måste läsa klart boken..

2007-12-12 @ 13:45:22
Postat av: Anneve

Ibland när jag läser det du skriver så vill jag bara krama dig!

2007-12-12 @ 19:19:15
URL: http://bockstenskvinnan.bloggspace.se/
Postat av: Kate

Amen to that sister!

2007-12-12 @ 19:26:22
URL: http://ulovekate.blogspot.com
Postat av: Sandra

Du är aldrig ful syster, du är den vackraste mänskan jag vet, på alla sätt och vis. Gör inte så här mot dig själv: sluta upp med att racka ner på dig själv!

2007-12-12 @ 23:44:57

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0