Haggan testar: Gloss Booster

Med risk för att framställa mig själv som en skönhetsbloggare vill jag först klargöra att så inte är fallet. Jag är inte en sprallig tjej (den som ö h t benämner mig som tjej får en kula i magen - brud är hett, fästmö är godkänt om ni menar det, moll oemotståndligt och fruntimmer underskattat i dagens Sverige, men det är i första hand dam som gäller) med en fot på jorden och den andra i min pojkväns säng med lakan som jag köpt åt honom som en kärleksgåva. Jag kan skriva och har inga journalistdrömmar. Min garderob består inte till 80% av plagg jag upptäckt genom andra bloggare och ni kommer aldrig att finna meningen "hiss eller diss" nämnas i haggans värld. När det är sagt, kan vi gå vidare med tänkt inlägg.


image123

Då jag i tillfällig hettas tid övergått från "fläsket tinar" till "fläsket brinner" beslöt jag mig för ett lipgloss - enkelt och samtidigt flott. Jag var ute efter ett transparent sådant och ser man på, transparent är precis vad jag får med Oriflames Gloss Booster, som finns att köpa från och med 25 juli. "Toppen!" hade jag sagt om det nu varit syftet, men så heter nyansen Red Currant och utlovar en relativt klar färg vilket jag också förväntar mig att få av något värde 70:-. Som till syntes nedan förstår vi ju att det inte riktigt stämmer, och det trots att jag applicerat större delen (nåväl) av innehållet. Till saken hör att det ser sämre ut i verkligheten. "Maximal glans" ligger ingen som helst sanning i. Dock håller man löftet om smakförnimmelse - glosset doftar fantastiskt och torkar inte heller ut en i första taget. För det ges ett plus i kanten, men så är det inte därför jag använder kosmetika utan för det synbara. Vill jag smaka gott om läpparna och inget mer investerar jag i en lipsmacker och slipper onödigt klet. Ja, det vore kanske något!

Jag ger i egenskap av trogen läppstiftsmänniska Gloss Booster 2 oborstade käftar av 5 möjliga. Åtminstone tuben är ju grann.

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0