Intressegranen klädd

image138Har inte kunnat sova i natt heller, men lär antagligen stupa någon gång efter att dessa fantasilösa frågor besvarats (jag undrar hur många gånger man fyllt i samma listor som cirkulerat på internet i åratal nu - är det 20, 30, 177?) eftersom Beverly Hills är det enda som går på TV och jag tröttnade på tanken kring serien för något år sedan. Lyckade ungdomar bosatta i Hollywood vars största problem i livet innefattar funderingar om vilket respekterat college som passar dem (Harvard? Yale?), partydroger och kärlekstrubbel (kan man ens kalla det så med tanke på att de tycks ha glömt dem efter en vecka och fortsätter som om ingenting hänt innan de träffar en ny kärlek på samma fest som deras f d håller i?). Kult med sin klassiska vinjett och mycket underhållande, men oj, så ångestframkallande i slutändan. Jag var alltid lika upprörd över Steves korta krull, Rays gitarrspel som inte var värt en enda applåd, då David bedrog någon och Kelly talade illa om Valerie, som tveklöst är seriens klokaste människa (och det säger väl en del om karaktärernas intelligensnivå). Det enda par som faktiskt varit något att hänga bland pumlorna i granen är Brenda och Dylan. När jag kommer att tänka på det, är det nog bäst att jag friskar upp minnet med morgonens avsnitt ändå (jag visste att jag aldrig skulle gått in på saken). Men OK, nu börjar mina kunskaper bli något genanta. Låt oss fortsätta:

Är: För kaxig mot de som inte förtjänar det och för snäll mot de som gör det. Jag antar att jag gillar att ha övertaget och då jag inte har det blir jag i stället inåtvänd och feg (det är sådant som sitter i, man kommer aldrig över de spydigheter man utsattes för som barn och då man stöter på en översittare förvandlas man återigen till den mobbade 9-åringen som inte vågar säga ifrån), men det är bara min egen teori.
Ger intryck av att vara: Första eller andra intryck? Första: Behärskad. Andra: För fjantig för att man skall förstå att man ens kunnat tro det första.
Mår: Dåligt (men lika glad för det är jag).
Ska: Titta på Beverly Hills, som sagt.
Har: Ett hemskt tråkigt liv då det kommer till kritan.
Bör: Gå och lägga mig.
Kan: Regissera, rekommendera, kamouflera, provocera, repellera.
Blir glad av: Djur, drinkar, bekräftelse, accessoarer, humor, geniala (?) idéer, riktigt bra läggningsvätska, att hitta gamla magasin för 15 kronor styck, kokos och kritstreck.
Har: Slagit sönder en porslinstupp under dammsugning.
Vill ha: Lika mycket pengar som Kelly Taylor.
Skulle vilja: Flytta till en lägenhet med pengar i bofonden, resa.
Tycker om att: Inreda, shoppa, baka, åka bil med mp3-spelaren, kvällspromenera och ö h t bege mig.
Drömmer om: Framgång och människan på den vita springaren (bäst för denne att den har vagn med sig, för jag kan verkligen inte rida och än mindre sitta i damsadel, jag trillar av).
Fasar inför: Min framtid och vad som skall ske nästa år. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag skall göra och det skrämmer vettet ur mig.
Har ett brinnande intresse för: Dig, givetvis. (Jag brinner faktiskt inte speciellt mycket idag.)
Trivs med: Solglasögon.
Känner obehag inför: Trängsel, broar, offentligt urinerande som tror att det är helt OK att ställa sig en meter från en dam med sin bratwurst i hand. Skall vi inte passa på med litet "SKEET! SKEET! SKEET!" då vi ändå är igång?
Planerar att: Göra åtminstone en resa i sommar, om det så bara är till... Niemisel.
Bor i: En byggnad.
Skulle vilja bo i: En byggnad, dock inte denna.
Klär mig gärna i: Klänning. Så mycket enklare än att behöva matcha tröja och kjol.
Äter gärna: Hett.
Dricker gärna: Vatten till det heta?
Tränar: Inte alls. Jag är lat och motionerar på min höjd. Jag borde ladda hem Carmen Electra's aerobic striptease. Dock enbart de två första kurserna. Lapdance är väl inte riktigt min grej.
Tittar ofta på: Datorskärmen.
Lyssnar ofta på: Hiphop.
Läser: Inget alls för tillfället och det dröjer väl ett tag innan jag påbörjar något.
Prenumererar på: Allt om Historia, 3-nummerserbjudande. Annars; inget.
Idag: Solar jag halvhjärtat, tittar på TV, giver min smoothieoskuld till 1 dl vaniljyoghurt med mjölk och frysta hallon.
Vill se: De filmer jag listat i "TCM v. 29". Annars hade jag inte rekommenderat dem.
Vill göra: Bowla. Åh, så roligt det skall bli att träffa rännan!
Glad över: Soltimmarna som återstår.
Arg på: Många. Känner en oerhörd vrede inom mig.
Stolt över: Att jag utvecklas till det bättre i vissa avseenden.
Rädd för: Att bli lämnad.
Nyfiken på: Religion, psykologi, vad som försegår i andras inre då de sitter på bussen halvsnarkandes och tuggandes Stimorol Fusion.
Lycka: Jag väntar fortfarande på den inslaget i ett stort rött glänsande paket med guldsnören. 
Sorg: Ja, jag känner sorg, speciellt över min dåliga hy.
Älskar: Ett fåtal.
Hatar: Skojar ni? Visst gör jag det.
Äter: Havregrynsgröt.
Sover: Jag försöker, men blir aldrig riktigt utvilad.
Dansar: Inte nykter (o, så fyndigt sagt!).
Lever: Inte på långa vägar som jag lär.


Kommentarer
Postat av: Linnéa

"Jag var alltid lika upprörd över Steves korta krull"
Åh gud, det var jag med. Jag blir nästan arg nu när jag tänker på honom och det där vidriga leendet. Fy fabian, säger jag bara. Såg en bild nyligen och blev lika besvärad nu som då.

2007-07-16 @ 15:12:38
Postat av: Linnéa

"Jag var alltid lika upprörd över Steves korta krull"
Åh gud, det var jag med. Jag blir nästan arg nu när jag tänker på honom och det där vidriga leendet. Fy fabian, säger jag bara. Såg en bild nyligen och blev lika besvärad nu som då.

2007-07-16 @ 15:12:47
Postat av: C

Så skönt att man inte är ensam. Verkligen! Att Tori Spellings lillebror sedan kom att spela hans broder var bara för mycket. En blind i mörker kunde se att det var en hästansiktad Spelling och ingen blond smilande krulltott. Vad är sedan grejen med Andrea? Mogna kvinnor i all ära, men spela 16-årig high schooltjej vid närmare 30? Jesus! Inte ens jag skulle passera för 16!

2007-07-16 @ 16:13:04
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: C

Och ja, angående ert mail så skall jag svara så snart jag får ork. Så att ni vet om detta och inte känner er ignorerad. Dock känns det inte direkt lämpligt att skriva ut något svar här.

2007-07-16 @ 16:14:47
URL: http://heartsick.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0