Pink Sugar

image137image136

Det är tufft att erkänna, men jag påverkas som så många andra enormt av reklam och fastnade för Aquolinas serie Pink Sugar vid första anblicken, och nu har jag tagit mig tid att se till att snart få ta del av den en sisådär två år senare än allmänheten, för visst är det något visst med söta dofter i färggranna förpackningar som på ett oförklarigt sätt kan lyfta upp dagen, även om det inte är ens "egen" lukt. I grunden är jag snarare av den sort som anser att "ju tyngre desto bättre" och då är sockervaddsparfym knappast att tänka på, men jag älskar det (precis som jag älskar Dessert Beautys dofter, som trist nog har de sämsta produkter jag testat).

Gjorde min beställning från StrawberryNET i natt; Pink Sugar EdT (50 ml) och Body Lotion (200 ml). Det skall bli intressant att se om de lever upp till mitt sötsliskigälskande jags förväntningar. Att beställa samma produkter från Eleven när man kan köpa dem från Hong Kong till halva priset och dessutom få igen eventuella tullkostnader är inte att föredra. 670:- v/s 353:-, valet är lätt.

Edit: Mina varor är sju timmar senare paketerade och skickas inom kort. Jag hoppas att allt går smärtfritt och att paketen (som skickas separat) inte kommer bort på vägen (tyvärr går dessa försändelser inte att spåra).

Kommentarer
Postat av: Nancy

Jaså, säljer strawberrynet pink sugar det visste jag inte.
Pink sugar är en dröm, den doftar underbart och jag får dagligen komplimanger från folk för hur gott
jag luktar. Dessert treats candy däremot är nog den sämst parfym jag någonsin köpt. Den luktar nada och den vill inte riktigt torka in i huden.

2007-07-16 @ 09:15:39
URL: http://nance.blogg.se
Postat av: Nancy

Tack för tipset. :)
Reklamerade den hos eleven får se vad de säger annars får jag väl sälja den eller ge bort den till någon.

2007-07-17 @ 10:58:20
URL: http://nance.blogg.se
Postat av: Nancy

Tack för tipset. :)
Reklamerade den hos eleven får se vad de säger annars får jag väl sälja den eller ge bort den till någon.

2007-07-17 @ 10:58:31
URL: http://nance.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0