Rhinestones are forever

image106

Veckans auktionsköp, 69 SEK, för tankarna till det smyckeset [valfri småbarnsmor ~28 med Rix FM på högsta volym i sin "gubbes" Volvo] fyndat på Råneåmarknaden '04 och skall bära på sin och sin tredje fästmans ettårsdag som inleds med en smak av Mexiko på den lokala restaurangen och avslutas med en halvtimmes långt toalettbesök, men så har ju jag tilldelats förmågan att kunna värdesätta det mest värdelösa. Ja, det är rentav ett under hur [specificerad fetmadrabbad dvärg ~20 med kraterstora håligheter i huden] kan bära upp det mest smaklösa och få det att likna en bal på slottet. Hade det inte varit för de hiskeliga genernas resultat hade jag älskat mig själv innerligt. Hur som, är jag vansinnigt förälskad i mina nya stenprydda trådar, välkomnar dem glatt till plåtburken från Dollarstore, och ser som nästa satsning att finna någonting tyglikt att använda dem till.

Kommentarer
Postat av: Erik

haha jag bor i råneå

2007-06-29 @ 01:19:29
Postat av: Lola

Åhå! Så då trängs även ni med största nöje utanför kyrkan om somrarna för att köpa marmeladkonfekt bland tonårsmorsor och 70-åriga, okända konstnärer med rötter i Gunnarsbyn? Nu vet jag inte om det är så det går till idag, men drömmarna finns kvar!

2007-06-29 @ 01:39:29
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: deserie

helt underbart smyckessätt, jag är grön av avund.

2007-06-29 @ 17:48:07

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0