Feta fredag

Var på lunchdate med M igår. Efter att ha promenerat fram och tillbaka genom centrum x2 för att hitta ett orientaliskt ställe med alternativ till fläsk i buffémenyn, slutade vi upp på Thai Thai som har en riktigt trevlig interiör (tema; "turistortsuteservering") namnet till trots. Vi åt och det rejält (eller för att citera mig själv i talsammanhang; "tryckte som fan!"), men mycket vill ha mer och det blev kaffe och kaka på det.



70 kronor fattigare begav vi oss därefter till Åhléns, rent officiellt för att leta en trendig väska till mig, men det slutade givetvis upp på leksaksavdelningen, var vi upprördes över leksakstillverkarnas djursyn, jämförde mig med en gris och gömde oss bakom hyllorna för att slippa bli sedda. Kort där efter gjorde jag ett utfall och dödade nästan en avkomma i barnvagn med en dåligt kastad/fångad (beroende på vem vi väljer att skylla på) plastboll. Detta fångades dessvärre inte på bild.



Avslutningsvis gick vi till Apollo, hämtade sommarens resekatalog och bläddrade hastigt igenom denna sittandes på ett par synnerligen obekväma barstolar i närheten. För att summera förmiddagen, kände jag mig som en äkta brat med skillnaden att dessa är för stolta för att kasta boll i varuhusen och äta tills de måste knäppa upp ena byxknappen efter ett mål mat bara för att möjligheten finns.

Hade jag bara haft en betalande pappa, nytvättat hår, stark ögonmakeup och mina 129-kronorssolglasögon med mig hade det varit rentav skrämmande.

Kommentarer
Postat av: kermit luvs piggy

<3

2007-05-05 @ 14:27:09
Postat av: sad kermit

mäh, den tog inte min kommentar!

2007-05-05 @ 14:27:41
Postat av: Piggy

Mäh! Skriv om den då, grodyngel!

2007-05-05 @ 14:51:52

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0