Hedvigs myshörna

Det råder inga tvivel om att livet inte har mycket att ge (så nej, pappa Baloo, jag tänker m a o inte kalla mig nöjd). Händelserika stunder får man leta med ljus och lykta efter. 2006 var OK fram till och med decemberslutet: Jag kände mig stabil, utvecklades och gjorde ett par framsteg, vilket är mer än vad man kan säga om 2007 då hopplösheten enbart vuxit. Hela året har varit en enda kaotisk sörja, varför jag lika gärna skulle kunna ta nutid för en kväll i januari. Inte för att det inte känns som om tiden gått - det gör den och det alldeles för fort vilket är just vad som gör mig ledsen - utan för att jag hela tiden stått och trampat på samma ställe med samma tankar. För att vrida tillbaka klockan cirka tolv månader och påtvinga mig en stunds nostalgi presenteras härmed stolt Hedvigs myshörna!

Del 1
Del 2

Detta är inte Skurt. Detta är inte inspirerat av Lugna Favoriters "Musik & Romantik". Det är radio då det är som bäst. image250

Ja, det var sådant jag sysselsatte mig med om kvällarna. Länge leve oavslutade improvisationsradioshower med härligt kvävt väsande! Tyvärr är det fina bildmontage jag skapat ej möjligt att ladda upp på YouTube, varför ni i stället får nöja er med dessa eleganta ljudklipp med den bästa av musik (vad sägs om Zarah Leander och Johnny Cash?).


Kommentarer
Postat av: Linnéa

HAHAHA!

2007-11-16 @ 16:07:09
Postat av: David

Kool blogg. Skulle du möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att höra av dig eller kolla in vår sida!

2007-11-16 @ 16:19:17
URL: http://www.adoperator.se/
Postat av: C

Linnéa: HAHAHA! :D

2007-11-16 @ 17:24:36
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Janne

Bra musiksmak har du men kan tyvärr inte lyssna på dina ljudklipp. Vilken låt med Zarah är det?

2007-11-22 @ 00:22:13
URL: http://zarahleander.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0