(ingen rubrik)

Som ni märker har november månad inte varit en bloggaktiv sådan, och inte för att jag haft det hetsigt på sidan om. Nejnej, jag sover bort tiden och orkar de timmar jag är vaken inte göra mig förstådd med halvdant formulerade halvmeningar. Det mest anmärkningsvärda i dagsläget är att jag hatar slutproduktionens pjäs från början till slut och de karaktärer jag skall spela är berättelsens minst intressanta och betydande (jag hatar att inte betyda något, det påminner alldeles för mycket om verkligheten min egen katt inte ens skulle sakna mig om jag försvann från). Detta var absolut inte det jag önskade och är definitivt mer än jag klarar. Jag känner mig äckligt maskulin till vardags men då det kommer till skådespel är jag sämst på att agera man, kvinna och björn. Hur skall det här gå, när jag redan efter två veckor är dödligt less?

Hämtade ut de tre paketen baskläder idag och beslutade mig snabbt för att sända tillbaka samtliga av Josefssons plagg, hälften av H&M's och behålla samtliga från Haléns. Fyndade även en bekväm budgetversion av den kritstrecksrandiga keps jag velat äga sedan i vintras från Dollarstore för bara tjugolappen. Gissa om allt kändes bra för en sekund! Den lyckades torka några av tårarna, till skillnad från de fyra identiska kjolar som ligger i min garderob i väntan på att den första skall nötas ut.


Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0