En blekt soffpotatis potatisdrömmar

Jag tänker inte känna någon obefogad stress denna lördag. Det allra jobbigaste kommer att vara de 20 minuter jag tvingar mig själv att avsätta till att besvara ett fåtal ARL-frågor. Jag tänker ta det lugnt och inte överrösa mig med negativa tankar. Jag har svårt för att halka fram på hala, kletiga uppfarter som vädret ger, men det känns så skönt att snön äntligen är borta och solen kommit fram för att ha negativ inverkan på ljuskänsliga ögon i några månader framöver (och samtidigt ge en tillfälle att få bära solglasögon utan att känna sig dum, som klart är den bästa accessoaren näst efter handväskan), göra ens hy litet fräschare än den tidigare varit och ens kläder litet svettigare.

Jag har blekt utväxten, testat och kan nu rekommendera Redkens inpackning Pure Pearl och skall i morgon köpa något passande åt håret. Jag är i behov av nytt schampo och silkesdroppar. Det sistnämnda köper jag dock billigt på Tradera hellre än att springa runt på olika salonger och behöva svara på frågan om jag önskar hjälp. Det är faktiskt så att jag hellre stannar hemma än utsätts för den, även om det enda man behöver svara är ett kort "nej tack, jag kikar bara". Och jag skall föreställa socialt kompetent? Nej, nog är det något jag hittat på helt själv.

Alldeles strax skall jag gå och röra ihop en röra till den bakade potatis jag snart skall kasta in i ugnen. Turkisk yoghurt, soja, lök och svartpeppar får duga. Det är så länge sedan jag åt det, men åh så gott - och billigt - det är! På mitt fantasibröllop vet jag redan vad som gäller att bjuda de många gästerna på: Bakad potatis med dubbel fyllning, alternativt krämig potatisgratäng. Valet är fritt, men är ni potatisallergiker måste ni höra av er i förväg.

Dagens låtar:
Bob Marley - Thank you Lord
Buju Banton - One To One
Euskefeurat - Storswänsken
The Simpsons - He's The Man(!)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Smart tips :) Blev farligt sugen på bakad potatis nu. Fast jag får den liksom aldrig att bli sådär mjuk och god. Mina blir hårda.. Har jag inne dem för kort tid då förmodligen. Hur länge brukar du ha inne dem i ugnen? :)

2008-04-19 @ 13:14:17
URL: http://pancaakes.blogg.se
Postat av: C

Emelie: I och med att ugnstemperaturerna varierar något är det nog så. En timme på 225 grader brukar vara rekommenderad värme och tid, och jag brukar klara mig med det. Annars kan ni kanske göra dem i mikrovågsugnen? Då slipper ni vänta lika länge på att se hur resultatet blir. :)

2008-04-19 @ 13:22:15
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Fani

haha same here typ, gillar mest det iaf ;) snygg blogg du hade och cool pressbild. hade så bra

2008-04-20 @ 23:53:47
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Nancy

För oss med frisörskräck men produktsug (jag älskar att beställa saker online): lookfantastic.com... Säljer verkligen alla möjliga frisörprodukter mellan himmel och jord och helt okej priser.

2008-04-21 @ 01:36:49
URL: http://negativenancy.blogg.se
Postat av: C

Tack för tipset, Nancy. Skall genast kolla in sidan. :)

2008-04-21 @ 01:57:29
URL: http://heartsick.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0