Jag ser inget ljus

Jag har stortjutit sedan förra inlägget publicerades ty jag orkar verkligen inte leva så här längre. Jag hatar att inte ha någon att vända mig till när jag inte kan se några utvägar. Jag hatar denna utestängdhet över allt annat. Jag hatar att det inte finns någon som säger att saker kommer att bli bra även fast de inte blir det, utan inte kan säga mer än att man måste rycka upp sig och sedan ge ett blomstrande exempel på hur de tog sig genom något man själv bara önskar att man hade (hade jag bara haft det hade saker kanske blivit bra). Jag hatar att jag inte vet hur man "rycker upp sig", att jag försöker dränka sorgerna med materiella ting i ett desperat sista försök till att se dräglig ut vilket från början är dömt till att misslyckas. Jag hatar att vara så ful att guds änglar gråter med mig när de tvingas skåda ett sådant naturens misstag. Jag hatar att för att inte göra något förhastat jag inte längre  gör i stället måste uppehålla mig med de mest patetiska saker jag knappt kan se något av för alla tårar. För att ni inte finns och kan ge mig stöd. Ni existerar inte ens för mig, skulle jag övertyga mig själv om, men allra minst jag för er och det är där och vid stortån skon klämmer. Kan man sakna någon man aldrig träffat? I så fall: Jag saknar och hatar er och jag skulle ljuga om jag sade att jag önskade att det kommer att gå bra för er i livet. Jag hade gjort det om jag ingått i det men nu är så ej fallet. Jag sitter här med klumpar stockade i halsen som hindrar mig från att andas, ni ligger antagligen där (med någon), vet absolut ingenting och det bekommer er inte det minsta.

Uppdatering 01:40: Har tagit sex receptfria "rogivande" tabletter och känner mig matt efter dessa timmar tyngre än jag själv. Det är oerhört påfrestande men samtidigt skönt att få ur sig allt vilket blir då dessa attacker kommer. Den utlösande faktorn kan vara något så löjligt som en tappad maska i stickningen (om jag hade kunnat sticka); resten kommer på köpet. Med allt menar jag som i en uppsnuten hushållsrulle, inte ett paket näsdukar. Det betyder inte att det är bättre, men någon gång tar tårarna slut och man är då tillfälligt renad (jämför; tarmsköljning) och förhoppningsvis i skick att återgå till det man borde göra alla nätter; slappna av till ett Simpsonsavsnitt och glömma i alla fall det ena av det andra tills det att det slår mig igen och tro mig, det kommer - mycket snart. Om fem timmar, för att vara exakt.

Kommentarer
Postat av: Len

Du, du skriver helt underbart och ser otroligt vacker & cool ut - jag ska inte säga att det blir bättre... Men det blir det... (försökte hålla mig) :)

2008-02-21 @ 00:39:01
Postat av: Cec

Tack, men verkligheten är en annan.

2008-02-21 @ 00:40:19
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Len

Ja... Visst har vi våra egna verkligheter, på gott o ont... Men en sak kan jag säga - jag har påbörjat och läst en massa bloggar - och hittills har jag fastnat för 2 st på nätet - din och en som är journalist. Det är inte lätt att blogga med själ, nerv och innehåll - men det gör du. Lycka till med det som tar emot inatt...

2008-02-21 @ 00:47:35
Postat av: Sandra

Jag önskar att jag hade några upppiggande ord att ge dig, men det enda jag kan säga är att jag vet hur det känns...

2008-02-21 @ 08:38:31
URL: http://www.ssnadra.blogspot.com
Postat av: Li

Jag har följt din blogg länge nu och jag måste ha läst precis alla jäkla inlägg..för de är så otroligt bra! Du har sån talang kvinna!
Och du kastar bort dina riktiga talanger, ditt vad det verkar som; mycket vackra inre...du är så mycket mer! Jag tycker att du ska söka hjälp..du förtjänar inte att må som du gör och tiden läker inte sår som vi alla känner till. Det här måste hjälpas på traven.

2008-02-21 @ 10:23:00
Postat av: Tamara

Kram!

2008-02-21 @ 13:16:15
URL: http://svenskagladbadet.blogspot.com
Postat av: Anonym

För fan Cec. Sluta vara en självömkande kärring. Du är jävligt snygg och häftig. Du har ju BDD för fan. Tänk, du hade kunnat vara Lindblad. Nu kommer du antagligen lösenordskydda din blogg. Men det skiter jag i, för det är ju mest bara en massa melodramatisk melodramatik.
Du är dock äckligt duktig på att skriva.

2008-02-21 @ 16:57:54
Postat av: Cec

Li & Len: Tack för de vänliga orden. De värmer.

2008-02-21 @ 21:03:52
URL: http://heartsick.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0