Omron Walking Style II

"Denna nya generation stegräknare är någonting alldeles extra. Genom en ny unik teknologi kan man hänga stegräknaren runt halsen, lägga den i jackfickan eller handväskan. Förutom att räkna ens steg och hur långt man gått får man även veta hur många kalorier och hur mycket fett man har förbränt. Den har även en funktion som kallas "Aerobic Step" vilket innebär att den lagrar tiden när man anstränger sig lite mer än vanligt (minst 60 steg per minut i minst 10 minuter). Omron Walking Style II är en stegräknare med de flesta funktioner man kan behöva. Minnet klarar upp till sju dagars steg."

Jag har länge velat ha en stegräknare men har aldrig kommit så långt att jag köpt någon. Nu har jag dock beställt en från Livsvinst och ser fram emot att få komma igång så snart den anländer. En klämkäck röd piggar dessutom upp, även om den bara ligger i väskan och väntar. Att hålla koll på hur ens gångvanor ser ut sporrar en till att förbättra dem. En vuxen människa bör gå 10.000 steg om dagen enligt Folkhälsoinstitutet. Det motsvarar en sträcka på 7,5 km. Det skall jag väl klara?

Kommentarer
Postat av: Jonna

jarå det klarar du säkert av:)!

2008-02-17 @ 18:30:16
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: joel

jag håller tummarna för dig i alla fall :)

2008-02-17 @ 22:31:02
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Cec

Tack, tack. Kommer jag bara på hur man ställer in den har jag kommit en bra bit på vägen. :D

2008-02-17 @ 22:40:13
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Susie Kate Mela

jag hade en sån förut. jag kom på att jag oftast går för lite. De där sista stegen är liksom svårt att veta vart man ska sätta dom.

2008-02-18 @ 11:40:25
URL: http://candykate.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0