På haggans läppar

Förutom ett tjockt lager flagnad hud som vid bortrivande även tillför blodsmak förekommer ett fåtal andra produkter på mina läppar just nu. Jag vet att hela bloggosfären undrar och därför följer några av dem här.

Efter åratal av regelbunden läppstiftsanvändning har jag börjat tröttna på en ständigt självlysande mun 24/7 och mer och mer försökt mig på att uppskatta gloss, men vad det obeskrivligt obehagliga kladdet skall vara bra för kommer jag aldrig att förstå. Senast tillkommet i den skrala samlingen är Freeze 24/7s Plump Lips Plumper & Gloss som jag hoppas kan jämna och fylla ut mina läppar en aning då Too Faceds sega och kletiga surgodisluktande plumper och övriga märken som ger ut gloss med "plumping effect" på löpande band inte lyckats överdrivet bra. 395:- på Accessora, 252.50:- på Strawberrynet - behöver jag avslöja var min kommer från? F.ö. det dyraste jag köpt i sminkväg, men vad gör man inte när man är desperat och godtrogen? Vi får se vad det gör för mig.






Ett glans som jag faktiskt gillar är Niveas Caregloss & Shine, som fungerar som ett cerat samtidigt som den tillför naturlig röd färg och väldoft. Perfekt då man saknar de målade läpparna men inte orkar stå framför spegeln och karva med penna för ett perfekt resultat (skall läppstift användas skall det vara vällagt, annars bör de förbli neutrala). Jag som brukar ha problem med att glanset rinner ut i linjerna har lyckats undkomma det den här gången. Kostar 40 kronor på Åhléns och är betydligt roligare än lypsyl.




Så till läppstiftet. Isadoras Perfect Moisture Listick i färgen Summer Red är ett hållbart och billigt kort speciellt rekommenderat för oss med torra läppar (väljer jag någon gång i framtiden att investera i ett riktigt bra stift blir det Chanels, men när väljer man det?). De kan vara matta eller skinande, men röda munnar kommer aldrig att gå ur tiden vad skönhetsmagasinen än säger och så är det med det. Det finns inte mycket mer att säga: Den som klär i detta klär i allt. En liten tumregel att tänka på bara.

Bubblare och härnäst på haggans läppar: Smulor från Cheez Cruncherz hon matar kattskrället och stjäl dess kyssar med.

Kommentarer
Postat av: Jessica

rött läppstift tycker jag om :D

2008-02-09 @ 19:20:14
URL: http://jssca.blogg.se
Postat av: Nika

Isadoras läppstift och läppglans är finfina budgetalternativ. Däremot är jag inte så förtjust i övriga produkter från märket. Lägger heller till ett par slantar och köper i.d. Makeup när det gäller basen.

2008-02-10 @ 16:55:36
URL: http://shoppingbloggen.blogspot.com

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0